IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зад волана със 744 км/час (Видео)

Разви ги машина с 4-цилиндров двигател, генериращ 1045 к.с.

Зад волана със 744 км/час (Видео)

С идеално равната си настилка и необятно голяма площ пресъхналото солено езеро в Бонвил, щата Юта, САЩ, е неизменна част от всеки рекорд за максимална скорост.

Именно там, преди броени дни, американците от Speed Demon успяха да развият невероятната скорост от 744 км/час (462.345 мили в час)

Достойната за пътнически самолет скорост е постигната от машина с 4-цилиндров двигател! (MOPAR Hellfire "Lil" Hemi)."Малкото Hemi", както го наричат американците, обаче генерира невероятните 1045 к.с. и 911 Нм.

Липсва подробна информация за високоскоростната машина, но пък е налично видео, показващо възможностите й. Speed Demon са заснели рекордното си постижение с дузина (много здраво закрепени) HD камери.

Приятно гледане!

Тагове: speed demon
0 от 500
  • #21
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Мда, рекламка на БМВ, малко надута ми се стори, дори ме подразни малко.В смисъл....рекламирате- рекламирате, че се чудите как да излъжете бъдещият купувач- шределно ясно /отнася се за която и да е реклама, не се хващайте за марката/, ама там се изхвърлиха малко като *** на мокър пясък...
  • #20
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Тодор ( преди 12 години )
    Имаше една подобна реклама как дават скоростната отсечка и го снимат отстрани и накрая спира и показват как едно BMW е било до него с камерите
  • #19
    2 rate up comment 8 rate down comment
    INJENER_JEEP ( преди 12 години )
    ЧАЛАМБАСтотици нашенски бизнесмени, посетили с повод и без повод Истанбул, след това седмици наред говорят за един фантастичен ориенталски мурафет. Нашенците са направо възхитени от чудото, което са преживели край Босфора. Става дума, разбира се, за легендарната турска чалъмбъ.Бизнесмените ни повтарят като хипнотизирани: чалъмбъ, та чалъмбъ! До такава степен ме видиотиха, че реших и аз да отскоча до Истанбул за една чалъмбъ.Когато пристигнах, реших веднага да се подложа на чалъмбъ. За целта отидох в най- големия гей- бар, наричан в Турция манафоглу. Поразпитах обратните за чалъмбъта и те много скоро ме насочиха към един хамам, където особено ловки теляци правели и чалъмбъ. Още на другия ден бях в хамама. Свалиха ми гащите, проснаха ме по корем, че като ме почнаха Леле, мале! Извъртяха ми страшна чалъмбъ!Обърнаха ми ануса навън и с специална дървена лопатка изчистват дебелото черво и го връщат обратно в ануса...след това телякът се качва на масата и с еректирал *** обилно намазан с вазелин,и така анусът ми също беше намазан, започна да ме *** леко прониквайки в аналното ми отверстие напред-назад крещейки ЧАЛАМБААААААА! А помощниците му ми държат здраво ръцете докато ме плющи главния ***....и удоволствието варира от половин час до целия ден и е възможно чрез договаряне цялата му свита да ви се изреди...и накрая се чувстваш духовно извисен...Какво да ви кажа?... А бе, чалъмбъта си е чалъмбъ! Най- добре е сами да опитате, защото пред това изживяване думите бледнеят.Трябва да отбележа обаче, че след чалъмбъта се почувствах като новороден. Направо ми изникнаха крила. Качеството на моя труд рязко се повиши. Не след дълго подобрих съществено *** уменияВ заключение само това: тичайте към Цариград! Не се лишавайте от това върховно удоволствие, наречено чалъмбъ!
  • #18
    17 rate up comment 2 rate down comment
    F22 ( преди 12 години )
    Ако теста беше проведен на АМ "Люлин" щяхте да забележите присветвания от Астри, Голфове и БМВ Е36.
  • #17
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Келявият вейрон издуха супата.Кеф!
  • #16
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Знаеш ли, няма много връзка със статияята, но сега чета за едно пътуван на едни моторжии през Алпите, Австрия, Германия...и в музея на мерцедес, направили са и снимка, има кола, създадена през 1939 година, която достига 600 км/ч...!!!1939г.!!!Снимали са и колата и табелката, който иска да ги види:http://patepis.com/?p=26343Баси..а ние през осемдесетте с ладичките и москвичите не смеехме да се изсилвме над 100.../аз не де, бях малък тогава/
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Автор ( преди 12 години )
    Мда. Май това за топките е основното. А иначе си прав, че ПОНЯКОГА при такива "изнасилвания" на техниката се откриват решения, които се използват после за подобряване на "цивилната" машинария ;)
  • #14
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Ах, ама ти да не търсиш смисъл в създването на такова нещо...единственият се да се покажем колко са ни здрави топките и какво можем да създадем. Но от друга страна точно при създаването на такива, очевидни, безумия често се разработват нови технологии. Така че файда понякога има.Иначе друга полза и аз не виждам...
  • #13
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Автор ( преди 12 години )
    Не мисля, че шофьора на този автомобил би имал шансове да го държи в пътя при тази скорост.Но така и никой не ми отговаря на въпроса за смисъла от подобно безумие като цяло.. Може и да има аз не виждам.
  • #12
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Никоя пист не е идеално равна, винаги има неравности, които влиаят, застопореният волан надали ще придържа колата в права линия, още повече при тази скорост...А и предполагам има други фактори, но просто това беше най- елементарният пример, който ми изкочи в момента.