IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru BRZ STI

Още една концепция преди серийната кола.

Subaru BRZ STI

Очаква се Subaru да направи дебюта на серийната версия на BRZ по време на автомобилното изложение в Токио, през декември, но ето, че производителя дразни феновете с още един прототип. На предстоящото авто-шоу в Лос Анджелис Subaru ще покаже BRZ Concept – STI. Моделът показва нагледно как спортното подразделение на компанията може да „пипне“ една нова, олекотена спортна кола със задно предаване.

Любопитното е, че STI екипът е оставил недокоснат (за сега) 2.0-литровия четирицилиндров атмосферен боксер на BRZ. Жалко, тъй като турбо версия за новия двигател със сигурност би прилягала повече за STI бранда.

От Subaru, обаче са заложили на подобрено окачване, нови спирачки Brembo и по-големи 18-инчови джанти. Говори се, че моделът ще има рекордно нисък център на тежестта, който ще отстои на 45 мм от земята, но детайлна информация от производителя ще има едва след две седмици, когато ще бъде показан реално.

В прес информацията Subaru показаха само окончателните илюстрации на екстериора. Съвсем нормално за STI версията е наличието на голямото задно крило, както и класическия за марката син цвят,  в който е боядисана. 

От предишни информации знаем, че Subaru BRZ ще бъде по-мощен от версиите на Toyota и Scion. Toyota вече съобщи, че нейното возило ще генерира около 200 к.с., а очакванията за Subaru BRZ са да предлага около 300 к.с.

Тагове: subaru brz toyota ft-86
0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Propov ( преди 12 години )
    Туи направо не може да върви.Само с вратите ще трябва да се кара.Дрифтърите си имат нова мечта...мъка,мъка!
  • #8
    13 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 12 години )
    Представям си как ще озверее след силова доработка :)
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    Ами съгласен съм с Анонимния по-долу, че спойлера си го бива, само той да понамали малко лошия тон. Излишни обиди няма нужда. Задницата даже ме кефи много и дано да не я променят при серийното производство. Иначе, айде откога чакаме да видим нещо окончателно. Наистина взеха прекалено много да дразнят феновете си с тези късчета информация и разни концепти.
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    MaXx^GaBbEr *** пак се изцепваш неподготвен ! Я кажи за твоята псевдоинжинерна мисъл "сушилката"!
  • #5
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Toni ( преди 12 години )
    Subarufan няма да го направят, понеже ако пуснат АВД версия, влизат директно в сегмента на собствените си модели Impreza WRX и WRX STI....а явно това е нежелано, понеже те имат изградена аудитория и лоялни клиенти.
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Subarufan ( преди 12 години )
    Надявам се, на по-късен етап да пуснат и symmetrical AWD версия, направо ще се превърне във хит на пазара...
  • #3
    12 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    peika-zmeika! dosta qka bega4ka e toq concept... STI na banknota!!!
  • #2
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Toni ( преди 12 години )
    Серийна версия няма да има на BRZ. Това е STi концепт. STi-иките абсолютно винаги са имали "пейки за влюбени" на задницата...и в това им е чара:) Мен ми харесва:)
  • #1
    7 rate up comment 14 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    Все си мисля ,че без сушилката на задния капак,ще е по-красиво. Иначе изглежда доста обещаващ проект. Хубавичко е :)