IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Втори инцидент с BMW M6 по време на тест

Маскираното возило катастрофира тежко на Nürburgring.

Втори инцидент с BMW M6 по време на тест

Купе версията на новото BMW M6 катастрофира за втори път на пистата Nürburgring. Този път инцидентът е доста тежък, за разлика от катастрофата през август, когато колата се размина с незначителни щети.

Според информацията автомобилът е катастрофирал по време на тест, включващ цели 300 бързи обиколки по северната дъга на Nürburgring. Самата катастрофа е станала осем обиколки преди финала на място наречено "лисичата дупка".

Фотографите на Worldcarfans твърдят, че най-вероятно става дума за пилотска грешка, предизвикана от несъобразена с атмосферните условия скорост.

Както личи от снимките замаскираното возило е получило сериозни щети в предната и задната част.

"Задните гуми бяха блокирали, което затрудни качването на колата на рапатрак", казват фотографите. "Това беше добре дошло за нас, тъй като имахме добра възможност да направим снимки", допълват те.

BMW M6 Coupe използва аналогичен двигател с този на М5 - V8-бензинов двигател с технология M TwinPower Turbo със свръхпълнене Twin Scroll Twin Turbo, разположени над цилиндровите глави изпускателни колектори, директно впръскване High Precision Injection и променливо управление на клапаните VALVETRONIC.

Той вероятно ще се куплира със 7-степенна М-трансмисия с два съединителя. В тази конфигурация очакваното ускорение на колата от място до 100 км/час е в рамките на 4.5 секунди, а максималната скорост на движение - 250 км/час (електронно ограничена).

0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 0 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Доко, при БМВ не е нужно да ползваш ръчната за да дрифтиш. ;) АБС-а няма как да го изключиш, виж ЕСП-то, което при БМВ е ДСЦ може би е бил изключен за да се получи това което доставя наслада на БМФ - поднесло БМВ в канавката.
  • #16
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Доко ( преди 12 години )
    "Задните гуми бяха блокирали"Или ABS-а не е сработил,или е бил изключен. А може би пилота се е изморил след 290 обиколки и е решил да подрифтира с ръчна. На тестовите М6 не им върви :).
  • #15
    1 rate up comment 2 rate down comment
    blah ( преди 12 години )
    wtf имам си фен дето се представя за мен хахах, в никакъв случай не бих тръгнал да нападам някой от другите които пишат тук, некво не ми е на нивото... Предишното мнение не е от мен :Д
  • #14
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ...ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ СЪМ ТОЛКОВА *** , ЗАДАДОХ СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ВЪПРОС . The answer is - М-като *** /на мокро/! ...)))
  • #13
    4 rate up comment 5 rate down comment
    blah ( преди 12 години )
    БМФ тебе като са те правили да не са слушали Тъпанчев ?
  • #12
    5 rate up comment 5 rate down comment
    //М ( преди 12 години )
    БМФ не си отваряй безъбата уста *** , че мирише на *** ... оп леко , че ти потече и *** тук , ама какво да се прави не всеки е като теб почетен член на градския транспорт ! Я ни свети сега до кой клас си учил и колко пъти си затвърждавал матеряла а и като допълнение: ...ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ СИ ТОЛКОВА *** , ЗАДАДОХ ТИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ВЪПРОС ...!???
  • #11
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    М - като ***!!
  • #10
    5 rate up comment 9 rate down comment
    БМФ ( преди 12 години )
    М-духачките се събудиха след поредната преебавка /на която всъщност са свикнали/ и почнаха за злобеят тук! Истината за задното-мокрото-хлъзгавото е,че ВИНАГИ завършва в канавката!!Откъдето току-що изпълзяхте и вие...)))
  • #9
    11 rate up comment 3 rate down comment
    //M ( преди 12 години )
    БМФ е най-големия *** в сайта все още не може да преброи колко *** трябва да направи за такъв автомобил и му остава само злобното изръжение на плоската тиква !
  • #8
    13 rate up comment 2 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    БМФ, за теб е малък празник, ако прочетеш че някой с БМВ се е пребил някъде. То бива безсмислена злоба, ама на теб чак пяна ти излиза от устата като пишеш за задното на БМВ. Между другото комбинацията, която си написал - влага и есенни листа могат да пратят много коли в канавката, не само "любимите" ти БМВ-та. Освен всичко друго, това е спортен модел и писта и не се кара едва едва,а на ръба на възможностите. А и както е писал blah "след 292 обиколки на нордшлайфе е нормално да стават грешки" ;)