IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan Qashqai в десетката на най-продаваните коли в Европа

През септември 2011, в Европа са били продадени 20.1 хиляди кросоувъра Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai в десетката на най-продаваните коли в Европа
Според данните на JATO Dynamics, този автомобил е в десетката на най-популярните модели на Стария континент.
 
 
През септември най-продаван автомобил в Европа отново е хечбека Volkswagen Golf с продадени 47 700 броя, което е с 8.5% повече в сравнение със септември 2010 г.
 
В списъкът на най-продаваните в Европа модели влизат и Ford Fiesta (35.9 продадени автомобили, -9.6%), Opel Corsa (34.6 хиляди продажби, +5.2 %), Volkswagen Polo (31.7 хиляди продажби, +9.3 %), Ford Focus (31.4 хиляди продадени автомобили, +23.6 %), Renault Clio (28.3 хиляди продадени автомобили, +6.5%), Opel Astra (26.7 хиляди продажби, -9.6%), Volkswagen Passat (24.6 хиляди, +52,8%) и Renault Megane (21.9 хиляди, +3.5%).
 
При марките лидер по продажби в Европа през септември е Volkswagen (155.6 хиляди продажби), следват Ford (108.7 хиляди) и Opel (98.3 хиляди продадени автомобили).
 
Лидер в „премиум“ сегмента на Стария континент е Audi, с реализирани през септември 64.2 хиляди автомобила.
0 от 500
  • #9
    8 rate up comment 8 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    Аз ще ти кажа защо,з ащото В Need For Speed Underground играта която излезе през 2003 имаше едно VW а повечето които пишат тук ... това им е било първия досег с кола, чрез тази игра. И понеже са тунинговали виртуално разни хонди и нисанчета и митсубишита ... сега са свръхкомпетентни по всички въпроси на автомобилостроенето.Възможно е в някой етап от играта да е имало някой гад с VW който да им е бил труден и те са намразили VW oще повече. И така го виждам аз.
  • #8
    17 rate up comment 2 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Не са лоши коли VW, даже са много добри, но вие които ги превъзнасяте преувеличавате неумоверно качествата и заслугите им. "VW са отвяли всичко що мърда и диша и се движи бе." Между другото таралежите, костенурките и бръмбъра *** също мърдат, дишат и се движат ;) Това че преувеличавате дразни останалите и те ви отвръщат със същото. Дразнят ви с глупости и вие се хващате. После се започва една... всеки плюе. Не знам кой разумен човек ще каже, че VW са ***.
  • #7
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Гешо ( преди 12 години )
    Това са глупости виждал съм и джипове на VW и Лимузини които изглеждат много добре бих казъл. ЗАЩО ГИ ПЛЮВАТе? в Европа защо е най-продаваната кола а вие най много я обсъждате с негативи. Зашо плюем голфа ?? а се продава най-много той? Ние ли сме най компетентите и най-знаещите крайни потребители. В българия процента на продадени нови коли е доста малък. Нямаме и такава покупателна сила, че да можем да дадем генерално заключение. Нямаме и собсвтен бранд за да съпоставим?! Защо pls Answer me???
  • #6
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Predlagam da izplu6tim PENA-tia i besdrugo, dava na vsi4ki.
  • #5
    12 rate up comment 7 rate down comment
    пена ( преди 12 години )
    Тва че ФВ се продава много хич не значи че правят хубави автомобили. По-скоро е масовката на европа - колата на пролетариата.
  • #4
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Гешо ( преди 12 години )
    VW са отвяли всичко що мърда и диша и се движи бе. Браво. Добре чета тук че били ***, ако това е вярно и са скапана марка? Как така ще има 155,6 хиляди продажби в континент от който произлизат най-добрите автомобили на света?!?! Моля тези които плюват по марките да се обосноват тук. Как така. всички са толкова глупави или какво ?! Немога да сгрея Нали били скъпи и трошливи и Тойота и Хюндай са по-качественни!?! аз е разбирам от коли!!ИНТЕРЕСНО МИ Е ПРОСТО НЕ МИ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ А ДАЙТЕ ОТГОВОР
  • #3
    6 rate up comment 11 rate down comment
    М. ( преди 12 години )
    Какво да ви кажа хейтърчета 3 от топ 10 са Volkswagen ... няма какво друго да се каже :):) хехехехе :):) VW VW VW VW VW
  • #2
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Нисанчо ( преди 12 години )
    Qashqai е един симпатичен автомобил, който предлага много за цената си. Не случайно това е най-продавания модел на марката в последните години. Както се беше изразил някой, това е кокошка, която снася златни яйца.
  • #1
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Повече от анонимен ( преди 12 години )
    Ше ги *** тия вагини!!!