IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е Superb BT Cross

Škoda Auto изглежда няма да пусне версия на Superb от типа на Scout при Octavia.

Това е Superb BT Cross
За сметка на това, фирмата  Benet Automotive s.r.o.реши да запълни тази празнина и пусна своя версия на Superb с елементи на off-road.
 
 
Разстоянието до пътя е повишено с 20 мм, каросерията е с различни допълнения и предпазни кори. Superb BT Cross вече е на пазар в Чехия. Фирмата Benet Automotive е доставчик на части за моделите Scout.
 
 
При Superb BT Cross са смениби и спирачките, които са с предни дискове с размер 380 мм, нови са джантите. При дизеловият 2.0 TDI мощността на двигателя е повишена до 150 kW.  
 
Промени има и в интериора.
 
0 от 500
  • #26
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Valeri ( преди 12 години )
    Ако не е направят по добре да вози, язък за дизайна..... ама така и така са дървени коли, за тези пари може човек да си купи мн по добре возеща кола в този глас! Като каруци возят особено отзад е ужасТ.
  • #25
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Не четири пръстена а четири нули е емблемата.Пък ти отворко, който така ме обиждаш и говориш за майка ми имаш ли ти майка?Ако да то си личи каква е тя щом така те е възпитала.
  • #24
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    При Superb BT Cross са смениби и спирачките, които са с предни дискове с размер 380 мм, нови са джантите ОТКРИЙТЕ ГРЕШКАТА
  • #23
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Напудрен VW = Ауди ; взимаш 4 пръстена само= вътре VW. Най- доброто на реална цена от тоя концерн е = SKODA.
  • #22
    6 rate up comment 9 rate down comment
    до Дошо-миризливия ( преди 12 години )
    Ти количките от мачбокс за истиски ли ги броиш бе страхливо? Имал Ауди ха ха, що не си купи Порше 1лв. по скъпо е. Селски, вземи си наври желязната количка в насрания *** и ходи да забереш майка си миризливата брамния от околовръсното, че пак маха пияна и гола от кръста на доло и крещи "примоция *** 1лв." да не е утрепе някой тираджия, аре бегай докато не е станало късно.
  • #21
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    С акива писаници и обиди има реална вероятност да скочиш по нос върху обубката на някой.
  • #20
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Do6o,Do6o sko4i lo6o na edin debel *** ot Izrael- i peni ima za tebe do6o do6o!
  • #19
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Дошо до Анонимен ( преди 12 години )
    Е това е ясно то в днешно време....Ама да не се отплесвам от темата ВАГ са *** :-)
  • #18
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Христо ( преди 12 години )
    Аз карам Шкода, която вече е на 10,5 години. Когато я взех единствените ми проблеми бяха породени от измамническите сервизи в България. След, като попаднах на специалист нямам никакви проблеми. От 2 години само обслужвам. За 10 годишна кола мисля, че не е малко.Който кара Шкода го знае това. Тези, които пишат, че са трошливи май само се чудят какво да напишат.
  • #17
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Wolf ( преди 12 години )
    От Шкода пак са спали на течение...От здрави, евтини и практични автомобили се превърнаха в някаква странна концепция "Качество и имидж - Шкода, Цени и поддръжка - Фолксваген. Не казвам, че са лоши автомобили, напротив, но вече е по-практично за тия пари да си вземеш някой модел на VW!