IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai представи нови двигатели

Корейската фирма пуска нов компактен бензинов двигател с обем 1.6 литра и мощност 204 к.с.

Hyundai представи нови двигатели
Двигателят е с турбина и има максимален въртящ момент 265 Нм наличен още при 1750 об/мин. Бензиновият агрегат е модификация на атмосферния двигател със същия обем, който вече се предлага с хечбека Veloster.
 
 
Версията с турбина е и със системата за директно впръскване на горивото и променливо газоразпределение.
 
Този двигател в Европа ще се продава с Veloster и с други модели на фирмата.
 
От Hyundai уточняват, че за разработката на този двигател са били нужни 52 месеца и инвестиция от 61 милиона долара.
 
От фирмата показаха и нов двулитров дизелов двигател, както и първата си роботизирана трансмисия с шест степени и два съединителя.
 
За дизеловият двигател е известно само това, че има 150 к.с. мощност и максимален въртящ момент 382 Нм, както и че отговаря на нормите за опазване на околната среда  „Еuro-6“.
0 от 500
  • #57
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    http://***.hyundaibg.bg/bg/news/id/239
  • #56
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Добре,добре,Hyundai i40 в последния АБ ги разпилява.Естествено,изкараха Пасата и Сюпърб по-добре,но без да го докажат с нещо конкретно.Изключително дъртите им салон и кокпити ги оправдават с думата консервативен.Доста са си мъчили баките как да го извъртят,че да скрият легененото качество на вагиналите.Свикнали сме им на пристрастията.
  • #55
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Трабанта е немско ( преди 12 години )
    Хахахаха,фолцвагенчетата ли са най-големите бе дето най-модерния модел им е 100 коня дизел пассат! Ахахахахахахах,и на продажби не са най-големите-Тойота им разбива немските каски,както и ГМ!И по цена не са най-големите щото Тойота е най-голямата марка.Фолцвагенчетата са за хитлеристите ахаха бегай с тия немски кашони бе,ходи в сервиза с тях да ги поправяш тия ментета.
  • #54
    0 rate up comment 6 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Ами това е истината. Хюндай е посредствена марка. Вероятно доста хора биха си купили тая кола, но просто не става.
  • #53
    1 rate up comment 7 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Хюндай са изпреварили Фолксваген само в мечтите на някои. Погледнете последния Ауто Билд. Има още доста хляб да ядат, за да се изравнят с Фолксваген. Те Форд не могат да настигнат, тръгнали да се сравняват с най-големите :)
  • #52
    0 rate up comment 6 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Абе ***. Преди 2-3 седмици написа, че дизелът на Хюндай постигал максималният си въртящ момент при 1250 об/мин, което е така, според официалните данни. Аз затова и питам, защо сега са 1750 об/мин при бензиновия мотор, а не 1200 или 1500 както при конглокентите! дай логично обяснение и после ме наричай както си искаш! Доказах ти десетки пъти, че ти си *** парче и че дори Indcommerce лъжат хората с грешни преводи на статии, поставени в официалния им сайт!
  • #51
    2 rate up comment 2 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    Хахаха,швейцарчето искрено ме разсмя.Вагените ги карали там хората средна класа.Баси ***!Най-вероятно никога не си стъпвал в тази държава,за да говориш подобни простотии.Само да те светна,че средната класа в Швайц са хората с доходи между 125-250 000 франка на година.Ха познай,колко от тях си купуват ФВ!Също така да ти кажа,че колкото и пъти да съм ходил в тази държава Вагените изобщо не са масов автомобил и много малко са по улиците.По-бедните карат предимно италиански и френски.
  • #50
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Калъфки за германци ( преди 12 години )
    Хюндай пак изпревариха Фолксваген. Фолксваген си остават чупливи коли със стари двигатели ,малка гаранция и скъпа цена. Хаха за германските калъфи.
  • #49
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Do kalafa naeban ( преди 12 години )
    Ei nedoklaten *** ziveia ot 4 godini v 6veicaria to4no tuk srednata klasa kara samo VW i Audi,a klundai dori niama predstavitelstvo.
  • #48
    7 rate up comment 1 rate down comment
    до: GTI ( преди 12 години )
    ***,първо се научи да пишеш пък тогава се мъчи да разсъждаваш върху неща,които нито разбираш,нито имаш нужните познания.Излез,покажи си носа от дупката,върви в някоя Западна държава,поживей,опознай хората и ще разбереш какви коли карат хората средна класа!Ще кажеш,че ние сме по-бедни.Да така е но ФВ е марката,която е всичко,но не и кола на средната класа където и да е.Още повече,че плащаш едни пари в повече,а получаваш нещо по-малко и по-ненадеждноЗнам,че ти е трудно да го разбереш.Комплекси!