IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японците си падат по УАЗ?

Правят реплики на проходимата руска машина.

Японците си падат по УАЗ?


Докато ние българите свързваме проходимата руска машина УАЗ-452/УАЗ-3741 с миризма на бензин и военно зелен цвят, в Япония направо са влюбени в нея.

Страната на изгряващото слънце, създала редица легендарни и високотехнологични возила, се прехласва по дизайна на УАЗ? Странно, но е факт! Возилото е станало толкова популярно и модерно в Япония, че местни майстори са се заели да правят негови реплики, използвайки за донор сходни по размер и приложение японски автомобили.

Според информацията, за японците е прекалено скъпо да се сдобият с оригинален УАЗ, заради високите данъци и мита, с които се облагат вносните, стари коли.

Автомобилът на снимките е създаден на базата на Subaru Sambar и е представен на автомобилното изложение в Токио.


 

0 от 500
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    tomimito ( преди 2 години )
    Кое си е истина си е истина . Всички японски автомобили приличат на УАЗ.
  • #17
    0 rate up comment 3 rate down comment
    супер ( преди 8 години )
    ЯКО
  • #16
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    УАЗ-а е голям автомобил.30 години го ползвам като линейка проблеми(освен големия разход)никакви.от 20 години използваме и други автомобили като WV и всякакви френски *** УАЗ-а ги отвява като плява
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    bgbul ( преди 12 години )
    Момчета.... какви ги приказвате.Май не сте пораснали.....Поредната брънка от веригата на човешката еволюция, а вие до война го докарахте.Кола, екзотична, предизвиква смесени емоции и толкова.Японци ... руснаци....КОЛА.По-добре е от война.....
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    руснака ( преди 12 години )
    до "до blah" ***! тази уаз-ка е проектирана през 60-те!!!! и е проектирана за ВОЕННИ!!! кой ви е виновен че карате в българия коли от преди 50-години?!?
  • #13
    4 rate up comment 6 rate down comment
    до blah ( преди 12 години )
    Каквото ти е натресъл братския Съветски съюз, това си имал! Въобще не ми говори за качества! Хората на запад се опитват да съчетаят висока прохосимост с комфорт. Едното или другото без да са в комбинация са лесно постижими. Или ако направиш кола с висок просвет, къса база, къси надвеси, 4х4, блокировка на диференциала и тесни гуми няма да имаш проходимост ли? Ама като тръгнеш по магистралата ще ти влезе в резонанс ченето. На тема автомобили руснаците са гола вода!
  • #12
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Портвейн 777 ( преди 12 години )
    УАЗ е коммунистическа кола, значи комунизем е настъпи вечи и в япония.
  • #11
    23 rate up comment 4 rate down comment
    blah ( преди 12 години )
    Смешници, не можете да кажете нищо за страна дето има фирми от преди Германия да съществува, където ако влаковете закъснеят повече от минута за цялата година (всички влакове комбинирано), ръководството напуска, държава дето е финансирана от гражданите си, където мениджърите се отказват от бонусите си и ходят на работа с градски транспорт... смешни смешковци.В България ако УАЗ-ките ги нямаше половината села нямаше да имат хляб, само това е достатъчно признание за качествата им...
  • #10
    4 rate up comment 8 rate down comment
    pepi ( преди 12 години )
    tiq jaltite mindili nikoga ne sa pravili koli i nqma da pravqt i za v bade6te ebaxti pro6lacite
  • #9
    6 rate up comment 7 rate down comment
    До анонимен долу ( преди 12 години )
    "Е кажете ми после японците не са ли ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... как да си купя японска кола ... като ги измислят разни ретардирани чикибойци гледащи хентай и харесващи това нещо горе... " виж от вчера съм съгласен с теб :))))))))))))))))))))))))