IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки от интериора на новата „тройка“ на BMW

В интернет се появиха снимки от интериора на новото поколение на BMW 3-Series.

Шпионски снимки от интериора на новата „тройка“ на BMW
Изданието Jokeforblog публикува първи, макар и некачествени снимки от таблото на новата „тройка“. Официално моделът ще бъде показан в петък, 14 октомври в Мюнхен. На официалната страница на марката във Facebook премиерата ще бъде показана директно.
 
 
Ако съдим по снимките, интериора на BMW 3-Series от ново поколение е доста различен. Централната конзола е различна, мониторът на мултимедийната система вече ще бъде подвижен, нови са отворите за въздух на вентилационната система, нови са контролните системи на климатика и аудиосистемата.
 
Вместо традиционният скоростен лост, виждаме електронен джойстик, подобен на този в другите нови модели на Баварската фирма.
 
 
Първи ще бъде представен седана от новата BMW 3-Series. След това ще бъде пусната серия комби, купето, кабриолета (не е изключено той да се появи като 4-Series) и хечбек с името Grand Turismo.
 
Очаква се новата „тройка“ да се предлага с 11 двигателя – пет бензинови с турбина и шест дизелови. Базов агрегат ще бъде бензиновия с обем 1.6 и мощност 150 к.с., познат от  MINI, Peugeot и Citroen. След него ще има три двигателя с обем два литра с мощност 180 (320i), 210 (325i) и 245 (328i) к.с. На върха при бензиновите двигатели ще бъде 3.0 с 6 цилиндъра и мощност 306 к.с. (335i).
 
При дизеловите двигатели ще има три двулитрови агрегата с мощност 122 (316d), 143 (318d) и 184 (320d) к.с., а също и трилитров с 6 цилиндъра с мощност 204 (325d), 245 (330d) и 286 (335d) к.с.  Всички двигатели ще се комбинират с механична скоростна кутия с 6 степени и автомат с осем степени от ZF.
 
Пред публика BMW 3-Series от ново поколение ще бъде представен през януари в Детройт.
0 от 500
  • #13
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Очаквах новости, но двигателите на новата тройка ще са всъщност от старата. Отвътре да ви кажа съм разочарован. Дано да са се постарали повече във външния вид. Казват че била като умалена петица. Дано, петицата изглежда добре, въпреки че пак някой зевзек ще напише че всичките модели на БМВ са едни и същи не ми пука. Важното е да са хубави.
  • #12
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    КБ, знам го това :) Но има едно НО - баща ми кара новото 730 и то Е с активно окачване. Какво не ми харесва... на комфорт, на задната седалка щях да получа морска болест. Според мен все още БМВ не могат да докарат возията на Мерцедес еС или Ауди А8 и то не защото не могат, а защото в същото време трябва да избягат от себе си. Разбирам ги, но мен не ме устройва. Надявам се скоро наистина да докарат супер возия, защото май само това им липсва :)
  • #11
    5 rate up comment 2 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Triforce, доколкото съм чел по тестове, новата петица бие Е-класата по комфортна возия. Явно говориш за по-старите модели. А и БМВ си имат една опцийка, наречена "активно окачване". Есатествено, при немците комфортът се доплаща. Може би заради пътищата им.
  • #10
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Onboard ( преди 12 години )
    аууу, само касетофон му липсва...пък може и да има, лоши са снимките.Москве :)))
  • #9
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    бавареца, напоследък взех да заглеждам марката Мерцедес, която мразех допреди 2 години на 100%. Защо? Защото в България нямаме пътища. Ако имахме, то тогава и Хонда Сивик щеше да е с прекрасна возия. Не искам да ми друса, честно! Но пък дизайна на БМВ, технологичният напредък, нещата в купето, интериора, всичко е доста добре и УДОБНО, подчертавам - УДОБНО измислено! Затова харесвам марката, но НЕ харесвам возията. Ако направят БМВ с возия на Ситроен С5, няма да има по-добър автомобил в света!
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Do Don_vgazesku; kupi si i30-negovia interior ti haresva NALI!
  • #7
    6 rate up comment 5 rate down comment
    дон Шопеску ( преди 12 години )
    Като че ли се поизчерпаха идеите на BMW за интериора ... нещо ми изглежда скучен този ... Най-добрият им интериор за мен е на новото Z4
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    Трифорсе прав си че има напредък, но ти май бе БМВ фен а като те слушам си за Мерцедес.
  • #5
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    добре че запазват истинската ръчна спирачка. явно не искат да разочароват уличните хулигани :)
  • #4
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Имат напредък! Ще стане удобна 3-ката. :) Поне така изглежда. Само се надявам на малки джанти, голям балон и по-меко окачване!!!