IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пуснаха новото поколение на Chevrolet Colorado

В Тайланд беше представено новото поколение на пикапа Chevrolet Colorado.

Пуснаха новото поколение на Chevrolet Colorado
Скоро след появата на пикапа в Тайланд, той ще се предлага и в още над 60 други страни.
 
 
Тайланд е избран за първия пазар на който ще се продава  новия  Chevrolet Colorado, защото там има изключително висок ръст на търсенето на пикапи, а като цяло Югоизточна Азия е много важна за Дженерал Мотърс.
 
 
Според данни на производителя, през миналата година 43% от всички продадени в Тайланд автомобили са били пикапи. Най-характерната особеност на новия пикап е високата степен на вариабилност, като ще се предлагат 26 възможни комбинации – с различни двигатели, размери на кабината, пътен просвет, body kit, със задно или с предаване 4х4.
 
 
Сред двигателите на пикапа ще видим два нови дизелови двигатели Duramax във варианти с работен обем 2.8 и 2.5 литра.

2.8-литровият турбодизелов двигател използва турбокомпресор с променлива геометрия и балансиращ вал, който спомага за по-мека и лишена от неприятни вибрации работа на мотора. И двата двигателя са конструирани с мисъл за максимална издръжливост и използват висококачествени компоненти с експлоатационен ресурс от 240 000 километра., твърдят производителите.

Двигателят с работен обем 2.8 литра разполага с мощност от 180 к.с. и максимален въртящ момент от 470 Нм в съчетание с шестстепенна автоматична предавателна кутия (440 Нм в комбинация с петстепенната ръчна трансмисия). 2.5-литровият агрегат има максимална мощност от 150 конски сили и 258 Нм, респ. 350 Нм максимален въртящ момент.
 
0 от 500