IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Видео - Nissan GT-R VS Ferrari 458 Italia

На права и по завои.

Видео - Nissan GT-R VS Ferrari 458 Italia

Някои наричат Nissan GT-R - "суперколата на бедните", но това въобще не трябва да звучи обидно. Напротив, GT-R е истински спортен автомобил, засрамил редица суперколи с двойно по-висока цена. Толкова много, че дори не можем да ги изброим.

Бързата кола обаче е нищо без опитен шофьор, а поредния пример е във видеото долу. В него ще видите приятелски дуел между подготвен от SP Engineering Nissan GT-R и Ferrari 458 Italia.

В първата част, където колите мерят силите си на права отсечка, японската машина бие убедително. Когато обаче правата свърша и започва участък със завои, нещата стават коренно различни.





 

Тагове: vs
0 от 500
  • #10
    20 rate up comment 11 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    ами какво да кажа за цената докторе...:) може би нисана предлага повече от колкото струва но кавото и да предлага изобщо не е достатачно за да струва колкото едно Ферари !! Ферари е друг клас...КОЛА МЕЧТА !!! и едва ли има нормален човек харесващ автомобили който ако има възможноста да придобие ферари би го заменили за 5 нисана :)) Аз лично и за 10 нисана не бих се отказал от това ферари на клипа хаха :))
  • #9
    21 rate up comment 16 rate down comment
    Нисанчо ( преди 12 години )
    Наистина от това видео не могат да се правят генерални заключения за възможностите на автомобилите.Ферарито е класика в жанра, но нисана е един от хитовете в последните години и то не само заради цената.
  • #8
    20 rate up comment 20 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    тунингован гт-R със слаб шифиор. това виждам тук. нисана също има електронни системи и може да минава по завои колкото и ферари при това с по малък риск.
  • #7
    8 rate up comment 11 rate down comment
    TURBO_CHARGED ( преди 12 години )
    Може би не знаеш... е как ще знаеш като си квартален *** с опел на старо, че ФОКУС РС е най-доброто отношение цена-качество, пред който и импрезата си сваля гащите! Няма кво да говорим. А тук този бие спирачките, зашото едва ли са им затворили пътя и го е страх да не се размаже като муха в радиатор. Келешко видео, което демонстрира продането на този сайт. Ивайло Лаков - виж твоят бивш колега пак го дават по канал 1 :-), барабат с жена му :-)
  • #6
    26 rate up comment 10 rate down comment
    Доктора ( преди 12 години )
    И кво като бие на завоите?А за цената какво ще кажете?Ако продам това ферари ще си купя 4 ГТ-Р.За цената си, по-добра кола няма.Другото е без значение.Вие щом имате пари за ферари италиа, добре ;)
  • #5
    32 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимния ( преди 12 години )
    Кво ми сравняват на драг кола с атмосферен двигател,срещу кола с ДВА турбокомпресора,4x4 задвижване и допълнителен тунинг?!?!?!?
  • #4
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Да 458 доказа че не е създавам по добър автомобил
  • #3
    18 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Има едно нещо което се нарича SSP което във Ферари е на светлинни години напред пред която и да е кола . Явно не може да проумеете че има и много завой и там си личи истинския автомобил .
  • #2
    19 rate up comment 15 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Абе не спим, ама се чудя какъв е смисъла на клипа. За да си мерят ***, най-малко трябва да познават пътя, а Нисанът е в неудобна позиция, защото разчиства. И аз съм правил подобни изпълнения зад един румънец в Котленския проход, но аз го знам почти наизуст, а вероятно румънецът минаваше за първи път и спираше доста преди завоя като тоя с Нисана. Така, че не ми бе трудно да стоя залепен за задницата му със 75 к.с.
  • #1
    11 rate up comment 18 rate down comment
    Субаруфен ( преди 12 години )
    Айде бе коментаторите, да не спите? Уж Нисана се го биеха на драг, а беше по-добър в завоите, пък тук е обратно. Нещо ви бъзика този Диян Пенев, а?