IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Skoda работят върху модернизацията на Superb.

Това показват шпионските снимки направени от изданието Carscoop в Алпите.

В Skoda работят върху модернизацията на Superb.
Новият седан Superb модел 2012 е с променена предна и задна част, показват снимките с тежка маскировка именно в тази част на автомобила.
 
 
Очаква се флагмана на Skoda да получи стилови промени по подобие на показаните при концепцията Mission L – малко по-издължена решетка, променени фарове и нова предна броня с различни светлини за мъгла.
 
 
Подобни промени се очакват и в задната част на автомобила, където новите светлини са вероятно диодни (LED) и е променена задната броня.
 
 
На една от снимките е заснета и Skoda Octavia Combi (това е сребристата кола най-долу). Това означава, че ще има нова модернизация и на Octavia, която за последно беше обновена през 2008 г.
 
 
Най-вероятно и тук промените ще са в стила на MissionL Concept.
0 от 500
  • #37
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дано наистина оправят задните светлини защото с тях е СУПЕРРЪБ
  • #36
    0 rate up comment 3 rate down comment
    METRONOM ( преди 12 години )
    До минцунерАз, ти тотално изперка.Кой оше трябва да ти каже,че си болен?Мн-о-0-ого бо-олен!И неграмотен!Виж се,пишеш едно и също.Горкото бедно мамино ***.Язък,че си тийнейджър,но толкова неграмотен.Никой не иска да пише с теб,така като гледам какво ти пишат-ти си жалко подобие на човек-зло и невръстно гномче.Нов съм,не познавам Класика който го мразиш,но съм чел негови постове.Абсолютно вежлив.Затова сега това което видях ме подсети за теб.Аз ти болен!Слагаш минуси върху здравето си!Това е болест!
  • #35
    8 rate up comment 0 rate down comment
    минцунер ( преди 12 години )
    Ухаа,*** кефа да пиша в един форум с най-белият ***.*** кефа,*** французина,малко мирише,ама то е от сиренето.ПП До управата на 4-ти километър: ами време е да прекратите "отпуските" на по-тежките "класически" случаи - дори и при официалните празници. ;)Въпросът е: Дали са се свършили стаите на 4-ти километър или просто "класиците" го/ги пускат по празниците?? ;)
  • #34
    3 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Уха-а-а-а! Какво ста-в-а-а тук?*** и минусите,хе-хе!Това е бедния *** АЗ.Той и никой друг.Форумния *** и лешояд,хи-хи.Бедния ,зъл ***.
  • #33
    3 rate up comment 18 rate down comment
    T.S.I. ( преди 12 години )
    до TanderstilПфу!***,миризмата,турчето е това!Всички то знаем,пъпчива *** е Аз и си дава плюсове.Не ставай смешен пич,отскоро ли пишеш?Всички го знаем АЗ!Изпитва паническа невроза от интелигентни и начетени форумци.Защото е голяма нула!Неук,*** и пубер!не се излагай,никога няма да прати снимка този плъх!форума му е единственото спасение.Черен самотник е и избива комплекси тук...Айде лека.
  • #32
    3 rate up comment 18 rate down comment
    Tanderstil ( преди 12 години )
    Знаеш ли господинчо Аз,моля искам да видя и твоите снимки както Класика си ги е показал,за да преценя и да видя наиснина кой какъв е,може ли?Пък аз ще пратя мои с надпис както Класика е направил.Него го видях,интелигентно момче,хубавец,пише с чувство за хумор и много знания и не съм чел да обижда някой.Мисля,че не можеш да приемеш истината,че колегите ти правят забележки и се самоуспокояваш,че пише само един.Прати твои снимки и веднага ще пратя мои с надпис.И истината ще излезе!Затова взимам страна сега,Класика го видяхме и не се крие.И пише винаги увлекателно.Тебе не те знаем!Когато те чета все се заяждаш,не пишеш нищо съществено по темите,а сега видях,че си окупирал форума и пишеш с повечето имена.Значи всички кавгаджии и простаци си бил ти?!?Моля прати снимка да докажеш обратното,црън ли си?Или дали си непълнолетен,та все ти е криво
  • #31
    3 rate up comment 19 rate down comment
    Tanderstil ( преди 12 години )
    Преди малко влезнах,но излезнах да свърша нещо.Сега влезнах пак да напиша нещо за любимата си кола шкода и кво да видя-някакви космически минуси и плюсове за отрицателно време!!!Не исках да взимам страна за глупави спорове,макар,че наистина съм виждал на Класика снимките.Но като видях как господин Аз си е натрескал минуси,май верно ще се окаже,че е едно турче или там другото и явно са го луднали комплексите или там каквото го тресе,не знам...Но сега вече знам,той пише с много имена,Аз е луднал!
  • #30
    34 rate up comment 3 rate down comment
    минцунер ( преди 12 години )
    .....класика го видяхме нерез,и е бял и е симпатяга....ХА ХА ХА ХА,Савата е французин,от онези,на които им дадоха по 300 евро и ги върнаха безплатно в БГ.
  • #29
    29 rate up comment 4 rate down comment
    A3 ( преди 12 години )
    Sava pak li po4na da se registrira6 ot 100 razli4ni nika i da praska6 qko minusi.Otdawna ne go be6e prawil tova tolkova harakterno za teb ne6to,no ni6to,wsi4ki ti znaem nomerata.
  • #28
    4 rate up comment 26 rate down comment
    WALE ( преди 12 години )
    До АЗДойде видово време!!!Всички видяхме,че пишеш и на кирилица и на фонетика!!!Ти и ХА-ХА ИНТЕРЕСНО!! си си ти!!!Знаеш ли как се позна-все си неграмотния ***!!!А щом нападаш само глоктурни и добри хора значи си много завистлив!!!Завистлив невръстен *** пубер!!!*** ще си останеш и ще продължаваш да се биеш с врабците за конските ***!!!