IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche подготвя първи фейслифт на Panamera

Купето с четири врати на Porsche беше представено за първи път през 2009.

Porsche подготвя първи фейслифт на Panamera
С този модел фирмата от Щутгарт навлезе с щурм в сегмента на луксозните седани (макар колата в задната си част да е по-скоро хечбек). Плановете бяха от този модел да се продават по около 20 000 броя на година, но през тази продажбите ще бъдат по-близо до 30 000.
 
 
Сега Porsche подготвя първа модернизация на Panamera. Обновеният модел ще бъде на пазара след около година и половина. Новите шпионски снимки показват ранната разработка на промените. Промените са очевидно при предната броня и фаровете. Ясно е, че модернизацията в дизайна ще бъде относително малка и ще е в стила на новото Porsche 911.
 
 
Макар на този прототип все още да няма промени в задната част, очаква се леко да бъдат променени и задните светлини и задната броня. Наборът от двигатели предлаган със сегашната версия ще остане непроменен и със модернизирания автомобил.
 
0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Anonymous ( преди 12 години )
    Гуантанамера
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    KLASIKA ( преди 12 години )
    За за не бъда голословен ще покажа,че Панавера просто трябваше да бъде Поршеhttp://imageshack.us/photo/my-images/8/lummapanamera.jpg/
  • #10
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Striker ( преди 12 години )
    Фейслифт!?! Тоя кит с фейслифт най-много да стане още по зле, макар че накъде повече...
  • #9
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ТАЯ ПАНАМЕРА МОЯТА КОСТЕНУРКА АКО Я ХВАНЕ ЕХЕЕ...
  • #8
    5 rate up comment 3 rate down comment
    KLASIKA ( преди 12 години )
    Приятни празници! Топ -Гиър го съсипаха от критики:-какво като било бързо,да сме видели на какво прилича!Кой нормален би седнал в него....-гледахте ли?..неща от този род...В "Пета предавка" го нарекоха:"гърбат кит"...За мен лично са прави,радвам се,че и те са забелязали-отврат е!Това не е Порше,по скоро SUV с "боди-кит",срезани пружини и т.н. и т.н....Как ли ще го променят?!?То трябва изцяло нова разработка.Сузуки опитаха с Лиана:прагове,снишавания,оптически спойлери,тунинг пакети-но си остана висока!Същата работа и тук,как ще заприлича на Порше този Икарус?Аз съм фен на Порше и затова ви казвам,че не ми прилича на него.По скоро извратен конглокент на СЕДМИЦАТА.Малко снишен и с повече коне,но масивен като нея.Тя си е добре-седан-лукс!Но Панамера какво е?В коя категория?
  • #7
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Мога да ви кажа, че това е единственото Порше, което ми харесва и единственото, което бих си купил някой ден. Да, не съм фен на марката, но този модел ме кара да се оглеждам в нея.
  • #6
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Мога да ви кажа, че това е единственото Порше, което ми харесва и единственото, което бих си купил някой ден. Да, не съм фен на марката, но този модел ме кара да се оглеждам в нея.
  • #5
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Един ( преди 12 години )
    Пак са пропуснали да затъмнят задните съкла... Губят ме като клиент!
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Въпреки, че е грозна си остава една от най-добрите коли в сегмента и с признат най-добър интериор като цяло за автомобил.
  • #3
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Доктора ( преди 12 години )
    Има си нужда от фейслифт.Джереми от Топ Геар беше казал относно тази кола една дума, и тя е ''ГРОЗНО''