IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Франкфурт 2011 - Alpina B6 Bi-Turbo

Отличителна визия и повече мощност.

Франкфурт 2011 - Alpina B6 Bi-Turbo

Alpina представи официално B6 Bi-Turbo на автомобилното изложение във Франкфурт. Шикозното кабрио е базирано на BMW 650i, като се отличава с аеродинамичен бодикит, нова изпускателна система Akrapovic и типичните за Alpina алуминиеви джанти, които имат размер 20-инча и са обути с гуми Michelin Pilot Super Sport.

Кабината на колата е оборудвана с прибори с нов дизайн, спортен волан, елементи от истинско дърво и светещи декоративни елементи от вътрешната страна на праговете.

Двигателят на Alpina B6 Bi-Turbo е познатия 4.4-литров twin-turbo V8, който обаче е оборудван с нови бутала MAHLE и оптимизираната охладителна система. Резултатът е увеличена със 100 к.с. мощност и увеличен със 100 Нм максимален въртящ момент.

Така автомобилът, разполагащ с 507 к.с. и 700 Нм се нуждае от само 4.8 секунди, за да ускори от място до 100 км/час и има максимална скорост на движение от 311 км/час.

ВСИЧКИ СНИМКИ

Според официалната информация, шикозното кабрио на Alpina има средно потребление на гориво от 10.9 литра на 100 километра и вреди CO2 емисии в рамките на 255 гр/км.

0 от 500