IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Buick Verano

Buick Verano, новият компактен седан с предно предаване излиза на пазара в САЩ тази есен.

Новият Buick Verano

Това е един от пренаситените с конкуренция сегменти на пазара зад Океана, затова от Дженерал Мотърс искат да покажат колко различен е Verano.

Всъщност дали ще им се удаде не е много ясно, защото и платформата на  Verano е всъщност тази от  Chevrolet Cruze. За сметка на това по каросерията няма нито един панел, който да се повтаря с модела на Шевролет.

Verano е позициониран в по-висок и луксозен ценови сегмент на пазара и това личи дори в базисната му версия. Най-значимата разлика на Buick Verano от Cruze и други компактни седани на пазара е изключително тихата работа на двигателя.

Наред с това, аеродинамичния шум и вибрациите от пътя са обезшумени максимално. Промени има и в трансмисията и изпускателната система. Шумът от пътя и съпротивлението на вятъра са намалени с помощта на редица технологии.

Сред тях са трикратно обезшумените врати, използването на специални шумоизолиращи материали на много места в автомобила, специална изолация на елементи от шасито за да се намалят вибрациите при неравен път, хидравлично окачване, специална изолация на леглото на двигателя, по-дебели стъкла на прозорците, 5.4 мм челно стъкло и 4.8 мм странични стъкла и др.

0 от 500