IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е Audi А2

По-малко от седмица след като показа компютърни образи от концепцията A2, Audi публикува и първите снимки от колата.

Това е Audi А2
Изцяло електрическият хечбек е предвестник на сериен модел, който ще се появи до две години на пазара.
 
 
Новата концепция идва около 6 години след като Audi спря производството на оригиналния модел A2. Заместникът вече няма алуминиева конструкция и се задвижва от електромотор.
 
 
Все още техническите детайли за A2 са ограничени, но вече е ясно, че освен версия с електромотор, новият А2 ще има и версии с конвенционален двигател.
 
 
Концепцията е със 70 мм по-висока от А1 с три врати, в същото време е с 18 мм по-къса и с 50 мм по-тясна от него. Дължината е 3800 мм, широчината е 1690 мм.
 
 
Според Audi,  „A2 предлага достатъчно място за четирима пътници“, благодарение и на плоския под, супер тънките облегалки на предните седалки и липсата на традиционно табло и предна конзола.
 
 
0 от 500
  • #23
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Alo Alo ( преди 12 години )
    Вероятно когато е излязъл пасат 2 дори не си ходил прав под масата,не видях нищо общо с пасата,по скоро пасата с ауди,както и да е темата е дълга,гиганта си има влияние да налага знаците си върху всички марки в групата!Но това че нищо ново под слънцето ние го знаем,сърказма ти не е на място!Вероятно караш някое AMG 2011 ili X6 2012,вероятно имаш поглед над нещата,баща ти е концисионер на някой петролно поле.. може прави си!Ауди са копие на VW
  • #22
    1 rate up comment 4 rate down comment
    добавям пропуска ( преди 12 години )
    ...каза doc ла*ното ^^
  • #21
    5 rate up comment 6 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    tova e na kotooshku kashona
  • #20
    3 rate up comment 5 rate down comment
    нипон фен ( преди 12 години )
    абе харесва ми като дизай само ме притеснява как 4 нормални човека ще се съберат в него и другото е ЦЕНАТА която при ауди е в пъти?за концепт става де-те вече десет такива ги пускат ,после спират ама квото дойде -важното е да има разнообразие
  • #19
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Напълно нормална реакция на феновете на БМВ. Като са видяли този красавец и като видят новия мъник на БМВ с предно колко ужасно изглежда естествено е да им стане кофти. Ама колкото и да се ядосвате това Ауди както и да го тунинговат няма как да стане грозно като БМВ-то.
  • #18
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Идеално за контейнер на ВОЛФ и ДИТЦ. Ще го дигат с камиона за *** по грешка. И вътре е опразнено за да събира повече ***.
  • #17
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това са компютърни образчета, правени от кръжока " млад техник " към пионерския дом в Инголщад. Задницата наготово е взета от едно от SUV-четата на Ауди,май беше Q5.Не може да се сбърка по извънредно грозните стоп светлини, които са от Пасат-2, но са " клъцнати ", демонстрирайки върховия дизайнерски потенциален на марката.
  • #16
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    само да допълня,че сте ШМАТАРОЦИ.
  • #15
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    се любувам.Напомня и фиат 500 ,но с 4 врати и по-тесен.А сега отивам да поразходя моята Шкода Фабия.Чаи и моля ви,бъдете добри в коментарите.
  • #14
    5 rate up comment 10 rate down comment
    х ( преди 12 години )
    Прекрасна кола за този клас.Доставя ми удоволствие да