IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti - за първи път във Франкфурт

„Никога не сме били по-добре подготвени да покажем на германската публика от какво сме направени“.

Infiniti - за първи път във Франкфурт

Двадесет и две години от успеха на американския пазар и само три години след навлизането на европейския пазар, марката луксозни японски автомобили Infiniti участва на първото си автомобилно изложение във Франкфурт.

С това си участие японците смело демонстрират новия шестгодишен план за растеж, който предвижда до 2016 г. продажбите на компанията да достигнат 10 процента от сектора на луксозните марки от световния пазар.

„Изложението във Франкфурт е изключително важно за нас, тъй като ни дава възможност да представим виждането си за развитие през следващите пет години, обяснява Тору Саито, корпоративен вицепрезидент и ръководител на бизнес звеното на Infiniti. – Твърдо сме решили да разраснем бизнеса си и ще го демонстрираме с представянето на много нови продукти и Infiniti центрове из цяла Европа.“

На 64-тото международно автомобилно изложение във Франкфурт Infiniti ще покаже за първи път спортен концептуален автомобил, който ще бъде представен от посланика на марката - настоящия световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел. Премиера в Германия ще направи и прототипа Infiniti Etherea.

Редом с тях, под прожекторите на изложението ще бъде спонсорирания от Infiniti състезателен автомобил на Red Bull във Формула 1, както и най-бързо ускоряващия бензинов/електрически хибрид на света – Infiniti M35h.

„Никога не сме били в по-добре подготвени да покажем на германската публика от какво сме направени“, споделя Бернар Лоар, вицепрезидент на Infiniti за Европа и Близкия изток. – Infiniti положи много стабилни основи през трите години на европейския пазар и сега партньорствата ни помагат на марката да стане много по-позната.“

През юни тази година Карлос Гон, председател и главен изпълнителен директор на Nissan, обяви, че целта на Infiniti е до 2016 г. да притежава 10 процента от секторите на луксозните марки от световния пазар. Освен увеличаване броя на моделите в ключовите европейски пазари се планира и откриването на повече центрове на марката, като в Германия и Великобритания ще има по 40.

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Infiniti M35h изглежда по зле от Шевролет Авео - ти виждал ли си ги тези две коли?!!!
  • #7
    2 rate up comment 9 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Шевролет ( Деу) Aveo, както и останалите модели, имат една от най-хубавите визии на пазара така, че е неуместно да се сравняват с Инфинити. Инфинити имат други качества, които правят колата предпочитана. В последния брой на АБ обаче са го казали най-добре - дори и Смарт не дава път на магистралата, като види в огледалото си сребърно M35h. Това говори красноречиво, колко ще се купува тоя автомобил в Германия.
  • #6
    2 rate up comment 6 rate down comment
    M. ( преди 12 години )
    Последния анонимен. Без да искам кликнах на - вместо на Плюс :) Много съм съгласен с теб :) един ягуар Х-тайп изглежда по модерно от колата на втората снимка.
  • #5
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Концепта на първата снимка изглежда много добре, но едва ли ще излезе серийно така. Като знаем дизайна на Инфинити, ми е чудно как въобще си мислят че ще се съпоставят на европейските премиум. Дори Хюндаите и Киите вече вадят по-добър дизайн. Дори голямата гордост на Инфинити Infiniti M35h изглежда по зле от Шевролет Авео. С такъв евтин външен вид трудно ще преборят европейските премиум, по вероятно е европейските модели да поизчистят Щатите от Инфинити. На там вървят работите.
  • #4
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    За да знаем колко ниско могат да стигнат подобни ***,като теб.Стигнали сте дъното,но упорито копаете още по-надолу в тинята.Както и да е.Инфинити са ми една от любимите луксозни марки.Много лукс,красота,екстри,надеждност,динамика на разумна цена.С тази политика смятам,че ще имат успех не само в Европа,а и навсякъде по света.
  • #3
    3 rate up comment 5 rate down comment
    луд ( преди 12 години )
    защо ги четете тогава бе умници
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** се нарича сайта и за това така.Служителите ги избират с конглокс за неграмотност и задължително условие на теста по интелигентност да са с отрицателен резултат.Майтапа на страна,но това е един от най-неграмотните сайтове.
  • #1
    7 rate up comment 5 rate down comment
    първи клас задочно ( преди 12 години )
    Никога не сме били в по-добре подготвени да покажем на германската публика от какво сме направениСлавете Гугъл транслейт, че иначе нямаше да ги има сайтчето ви. Ама българския така и няма да го научите!