IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat показа обновения Exeo

Испанската марка модернизира седана и комби версиите на Exeo.

Seat показа обновения Exeo
Автомобилите са с нови би-ксенон фарове и дневни LED светлини. Нов е и дизайна на джантите, както и много от използваните в интериора материали.
 
 
Има промени и при двигателите, които са с намалени вредни емисии. Популярният 2.0 TDI е с подобрен разход на гориво, като сега според производителите той е 4.9 литра на 100 км.
 
 
Модел 2012 на Exeo ще има вредни емисии от едва 129 г/км, защото Seat ще монтира и системата stop-start на този автомобил. Нова е скоростната кутия, която Seat вече ще монтира на Exeo. Тя е наречена  Multitronic, автоматична CVT, като предлага превключване с лостчета на волана както и конвенционално автоматично превключване.
 
 
Както и досега,  Exeo ще се предлага с три турбодизелови двигатели и един бензинов турбоагрегат. Цената на автомобила в Европа започва от 22 500 евро. Модернизираният Seat Exeo ще има премиера на предстоящия автомобилен салон във Франкфурт.
 
0 от 500
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    от Ханс ( преди 12 години )
    до ttttttttyyyyyyyyyyyНе искам да те обиждам,ама си егоист.Не си прочел нищо от което е написано,мързи те или не проявяваш уважение към другите и си се изхвърлил като плюнка в Сахара.Разбира се,че е Ауди,нали това пишеме тук!Номера е да кажеш мнение по статията,или просто ей така драскаш от немай-къде!
  • #16
    2 rate up comment 7 rate down comment
    ttttttttyyyyyyyyyyy ( преди 12 години )
    tova si e A4 ot 2003 model
  • #15
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Друго си е да си купиш *** на трошьота и да го върнеш за сервизна акция още първия месец, тия коли поне издържат по 10-15 години. Докато трошьотите след 5тата отиват директно към надин...
  • #14
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Ахахахаха ( преди 12 години )
    Голем грозник е тоя ***,също като Ауди,като китайски ментета са тия коли.Стари платформи на трошките Ауди,стари демодирани двигатели,а и здравината е зле,чупят се на порзия тия германски щайги.
  • #13
    15 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Каква платформа? Това си е изцяло старото ауди А4 на което само му е сменена решетката. Между другото това е една от най-добрите покупки в момента, защото новата А4-ка е пълен ***, като всички нови модели на ВАГ.
  • #12
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Цецо ( преди 12 години )
    Добра кола!Най долния Анонимен е този който пише плюсове и минуси!За нула време си сложи 14 плюса!!!Комплексиран непълнолетен ***.
  • #11
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Супер кола а старата платформа на А4 е супер изпитана. Безпроблемна ходова част. Единствено тоя Мултитроник който са сложили на който му заминава помпата след 120 хиляди километра, поне при старите четворки, ако са отстранили тоя проблем и помпата няма проблеми, това е перфектния избор за кола.
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    до анонимните ( преди 12 години )
    т fsiЯсно!Пишете си ,не пречите...:)В смисъл никой не го е грижа какво пишете.
  • #9
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако е Ауди,значи нещата не са добре.И какво,бе кельо ***,Ибизата е ***,а Леона свърх качествен,ехааа вярвай си беден ***!Същата легенена *** е като голфа.Ти в кола преди 1990 сядал ли си поне веднаж?Не ми отгопваряй,то си личи,селка буцо!
  • #8
    8 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Взели стар модел ауди , загрозили го малко отпред и отзад сложили тук там някоя фалшива част (че да се счипи точно след 30-40К км.)и хоп станало СЕАТ (***) Тия коли са като фалшивите китайски стоки, прилича на оригинала ама НЕ Е!