IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Том Круз завъртя 24 обиколки с F1 болид

В ролята на инструктор влезе Дейвид Култард.

Том Круз завъртя 24 обиколки с F1 болид

Том Круз подкара състезателния болид на Red Bull от Формула 1 на пистата Willow Springs в Калифорния. Холивудската звезда направи 24 обиколки на пистата, като сесията му продължи цели 7 часа.

Актьорът първо подкара цивилна кола, за да опознае 4-километровата писта, след което яхна състезателния болид. С него успя да развие максимална скорост от 181 мили в час (291.29 км/час), подобрявайки времето си от първата обиколка с цели 11 секунди.

"Впечатлен съм от това колко бързо Том Круз се адаптира към колата", каза Дейвид Култард, който влезе в ролята на инструктор.

Карането на Том Круз е част от промо-турне на Red Bull Racing в САЩ, което има за цел да популяризира високоскоростната надпревара отвъд океана.

Очаквайте още снимки и видео от събитието



0 от 500
  • #12
    6 rate up comment 1 rate down comment
    t.t. ( преди 12 години )
    kakto sus vsi4ko ostanalo i s F1 vseki 6te svikne , stiga da mu dadat dostata4no vreme , a otnosno natovarvaneto tei idiot4eta deto si mislqt 4e e lesno da otidat da napraqt 20 poredni obikolki na karting pistata da im sa s4upqt rucete pri skorost ot 40 km/h i togava da vidim dali 6te pi6at gluposti
  • #11
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    т'ва нагъгреното да не го е асфалтирал Боко!
  • #10
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Fenix ( преди 12 години )
    уфСайта е за коли и темата е свързана с Ф1 затова говорим за пилотите там. Ако беше за футбол щяхме да обсъждаме футболисти ;-) И не ги боготворим, а просто отчитаме, че това са 24-*** от най-добрите в света.
  • #9
    10 rate up comment 0 rate down comment
    до :D ( преди 12 години )
    ХАХАХА Какво друго е трябвало да направи,освен да ускорява,спира и завива?Може би да направи някоя челна стойка върху болида по време на движение?И според теб кой пилот влиза с 291км/ч. в завой?
  • #8
    1 rate up comment 6 rate down comment
    d ( преди 12 години )
    рекламна работа е тва-всичко е било под контрол тоя само е ускорявали спирал и завивал...тоя на правата е вдигал скороста хора не на завоите щото ще отнесе напряко завоя както никой друг
  • #7
    11 rate up comment 8 rate down comment
    уф ( преди 12 години )
    Айде пак се почна с боготворенето на F1 пилотите."рефлексите, концентрацията, фитнеса, издържливостта - всичко това трябва да е на топ ниво"В кой точно спорт тези неща НЕ трябва да са на "топ ниво" за да си в челната осмица? Стига хлапашки изказвания.
  • #6
    6 rate up comment 0 rate down comment
    До Fenix от Shit! ( преди 12 години )
    Не ги подценявам ни най-малко, гледам F1 от 12 години и знам за какво става въпрос, и какви натоварвания трябва да издържат по време на състезание. Трябва да спазват стриктно определени хранителни режими и тренировки по 2-3 часа всеки ден във фитнеса. Но като цяло са си запъртъци, едни такива дребнички :)
  • #5
    13 rate up comment 1 rate down comment
    /// ( преди 12 години )
    4-5g натоварване по време на състезание е само върхът на сладоледа - рефлексите, концентрацията, фитнеса, издържливостта - всичко това трябва да е на топ ниво при един пилот от Ф1, не случайно пилотите в този спорт са едни от най-добре подготвените спортисти въобще.
  • #4
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Fenix ( преди 12 години )
    ShitТия "запъртаци" карат при ускорения от порядъка на 3-4 g + или - така че не ги подценявай. Пък и Кубица, Уебър и Шумахер например не са от ниските ;-)
  • #3
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Shit! ( преди 12 години )
    То във F1 всички са запъртъци, по 1.60-1.70 високи и не тежът повече от 70 кила