IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Отново брошура от Toyota Camry

Досега видяхме доста предположения за новата генерация на Toyota Camry.

Отново брошура от Toyota Camry
Брошури на автомобила, шпионски снимки, компютърни образи. От фирмата продължават да публикуват само тийзъри от автомобила.
 
 
Сега в интернет се появи нова брошура, показваща как ще изглежда този автомобил. Моделът е много популярен в Северна Америка, но не само там.
 
 
От коментарите на японското списание публикувало новата брошура, това е версията на автомобила предназначена за пазара в Япония.
 
 
Ако тези снимки показват наистина серийната версия на Toyota Camry, то версията за домашния пазар ще бъде с различна предна част, различаваща се решетка и променени фарове. Различни са и задните светлини. Поне така личи от най-новия тийзър показан официално от Toyota.
 
 
В брошурата са показани два двигателя за CamryПървият е с обем 2.5 литра, с кодово име 2AR-FXE, а вторият е с обем 2-4 литра обозначен като 2AZ-FXE.
 
И двата агрегата са комбинирани с електромотор при версия Camry Hybrid. За хибрида производителят дава среден разход от 3.7 литра на 100 км.
 
0 от 500