IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac обнови кросоувъра SRX

Cadillac официално представи модернизирания си кросоувър SRX, модел 2012 г.

Cadillac обнови кросоувъра SRX
Промените засягат само техническата част на автомобила, докато във външния му вид няма промени. Главната новина при модел 2012 ще бъде новия двигател.
 
 
Вместо досегашния V6 3.0 литра, на кросоувъра ще се монтира V6 с обем 3.6 литра. Това ще повиши мощността от сегашните 265 на 308 к.с. Запазено е предаването само към предните колела.
 
Новият двигател може да работи освен с бензин, също и с био етанол (Е85). Двигателят ще се комбинира с автоматична трансмисия с 6 степени.
 
В интериора има използвани нови материали, нови цветове има и за каросерията. Дизайнът на летите джанти с размер 20 цола е променен. Още в базисното оборудване ще има Bluetooth, а при по-високите версии ще има и подгряване на волана. Променено е и окачването с нови амортисьори и стабилизатори.
 
Активното шаси има по-добри характерестики , според производителите. Модернизирания Cadillac SRX ще се продава в САЩ от септември тази година
0 от 500