IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има и открит Evoque?

Появиха се информации, че се работи върху открита версия на Range Rover Evoque.

Ще има и открит Evoque?
Пред изданието Auto Express представител на Land Rover не отрича информацията, а само казва, че кабриолет Evoque няма да бъде най-лудата идея на марката, като допълва, че всъщност това не е съвсем луда идея.
 
 
От фирмата поясняват, че имат доста идеи за разрастване на семейството на Evoque. Версията с три врати на Evoque е първият в историята на марката автомобил тип купе.
 
Компютърния образ представен от Auto Express показва как би изглеждала открита версия на SUV модела. Всъщност това няма да бъде първият открит автомобил в този сегмент. Там вече е Nissan Murano, наречен Cross Cabriolet. Този кросоувър с четири места е създаден специално за американския пазар.
 
От Land Rover се надяват една от привлекателните черти на Evoque да е това, че ще може да се избира в най-предпочитания от индивидуалния купувач вид – с три и с пет врати, а най-вероятно и с възможност за открита модификация.
 
Колата ще се продава от септември, като вече се появиха и къси специални серии. Една от тях е интериор създаден от Виктория Бекъм.
0 от 500