IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Wind Gordini

Renault пуска в продажба в Европа най-богато оборудваната версия на Renault Wind Gordini Roadster.

Renault Wind Gordini
Във Великобритания цената на тази модификация е около 15 000 паунда (около 33 000 лева). Версия Gordini ще се продава с избор от два двигателя, 1.2 литра 99 к.с. и 1.6 литра 131 к.с.
 
 
Роудстерът Wind Gordini е в син цвят (Malta Blue) с бели линии, характерни за Gordini. Джантите са 17 цола. В интериора седалките са спортни, отново в синия цвят на Gordini в комбинация с тъмно сиво.
 
 
На таблото е монтирана табелка с уникалния номер на автомобила, от който ще бъдат произведени само 200 броя. С пускането на новата модификация на Gordini, Renault намалява цената на стандартния Renault Winds с около 2 500 евро.
 
 
0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 12 години )
    Бе и ти - като всички не харесваш рено, ама от друга страна нали работиш в рено.бг та не можеш да не го похвалиш, че *** нали умря... та така де!
  • #16
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    За кво трябва да се обиждате на всяка статия.И аз не харесвам рено.Баща ми кара reno espace 2007-ma.грозна е, особено задницата но вози уникално, 7 места е.перфектна семейна кола.кажете друг ван, който ще е толкова добър на тази цена защото аз не се сещам.по-добър ван изобщо правят само едни - мерцедес :)
  • #15
    4 rate up comment 3 rate down comment
    До отворкото ( преди 12 години )
    Глей само да не ти изпадат зъбките, докато цвилиш с рендето си! ))
  • #14
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Rendo ( преди 12 години )
    Абе и аз карам Рено, но си мисля, че дизайнерите на фирмата е крайно време да се огледат и да видят какви грозотии са сътворили...
  • #13
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Отворения ( преди 12 години )
    Ей ало,ало ела ми с твоя дрегел да видиш дали мегана ми е нисък клас.фабричен е нема тунинг.Ела само..!Да чуеш 224 кончета как цвилят.Още на 1 съм те сдъвкал.
  • #12
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    като фен на марката (плюйте ме колкото си сакате) ще кажа- *** грозната издънка, по зле от първото туинго
  • #11
    8 rate up comment 6 rate down comment
    @Alo Alo ( преди 12 години )
    Ако беше прочел още малко щеше да знаеш, че мотори на рено във Ф1 просто....НЯМА!Моторите които рено ползва във формулата и на които си слага табелките се произвеждат в малка специализирана фирма - Cromatec.Но така е при рено - всичко наготово и чуждо. А иначе си прав, че т.нар. "коли" на рено са по-скоро в ниския клас, нещо като дачия, лада, тата и т.н.
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    INdiQneC ( преди 12 години )
    И да се вгледам по ништо не ми прелича на Alfa Romeo (Alo Alo)но това си е лично мое мнение...
  • #9
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Alo Alo ( преди 12 години )
    Ако се в лгедата добре в силуета,французите се опитват да подражат или по скоро копират Италинският недостижим дизайн,а именно Алфа Ромео Жулиета,която в момента жъне успех!Докато при Формула 1,моторите на Рено да са номер 1 използвани от РедБУл,то в реалният живот,рено са между ниския и средният клас автомобили.След като лично станах свидетел на чисто нов Меган Спорт как запали и всичко се превърна в пушек като че ли сме на военно учение,но това което виждаме е тук е липса на креативност,дизайн
  • #8
    6 rate up comment 10 rate down comment
    рено.БГ ( преди 12 години )
    Ай ся - грозну тъ грозну...чи то баба ти да нии по-убъвъ бе - еиии тюфлеци тъкивъ!!?Къту ви е толкувъ грозну ши *** купити на прабаба си аку требва - саму оборотъ да ни падъ в рено.бг, чи м'аата си ...такувалу! В таа пуста кризъ един не моиш дъ излъжиш рено да си купи!!!