IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Skoda отчита рекордни резултати

Марката бележи растеж в Европа, Китай и Индия.

И Skoda отчита рекордни резултати

Чешката марка Skoda съобщи, че е доставила общо 454,700 автомобила за първите шест месеца на 2011 година, което представлява ръст от 20.1%, спрямо първото шестмесечие на миналата година.

Най-силният за Skoda месец е бил юни, когато чехите са продали общо 81,300, за сметка на 71,300 доставки през юни 2010 г. Юни е четвъртият пореден месец, в който марката отбелязва рекордно търсене.

Увеличението, което регистрира Skoda при продажбите си в Европа е 11.1%. В Русия ръстът достига 33.6%, а този в Индия - почти 100%. Рекорд е поставен и в Китай, където от януари до юни 2011 година са реализирани 112,200 автомобила с марка Skoda.

Най-търсеният модел на чехите е Octavia, която реализира 34,500 продажби и ръст от 20.0%. След нея се нареждат Fabia (24,800 продажби / 17.1% ръст), Superb (10,900 продажби / 3.9% ръст), Yeti (6,300 продажби / 23.5% ръст) и Roomster (3,300 продажби / 4.9% ръст).

0 от 500
  • #30
    1 rate up comment 0 rate down comment
    y12 ( преди 12 години )
    Това е контингента на ФВ/Ауди от този сайт-едно стреснато,лъжливо ромче,дето иска да го мислят за голям и богат батко.Сори,слеска пръчко,всички те знаят,че си *** казанлъшки ***!Още чакаме да видим ресторант Кайхна,дето бил от другата страна на блока,ха,ха,ха,... не за 4 седмици,и след 40 седмици няма да покажеш нищо.На бас!
  • #29
    1 rate up comment 0 rate down comment
    y12 ( преди 12 години )
    Тоя последния само на думи е силен.Аз ресторант не съм видял още.Хайде,чакаме да видим Кахуната в Бургас!Май се наака лъжливото ***..:) Един клип видях,това е доказателство.Такъв ресторант няма.Хайде,бе *** гей,покажи клип с ресторант Кахуна!Покажи и те признаваме за бургазлия.До тогава си оставаш беден казанлъшки ***,без 2 кинта в джоба!
  • #28
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма най ми е каф да гледам насрания ти страхлив *** да се оправдава ха ха хаааа НЯМАЛО ПАГАНЕ В БУРГАС ХА ХА ХА ХА ХААААА ЗВЪНИ МИРИЗМА НА 056/81 20 00 ХА ХААААА СТРАХЛИВА ЦИГАНКООО НЯКОЙ ПЪТ КАТО НЕ СЕ НАСИРАШ ОТ СТРАХ ЕЛА ДА МИ ВИДИШ КОЛАТА В БУРГАС И СПОКО НЯМА ДА ТЕ БИЯ МНОГО НАЙ-МНОГО ДА ТИ ИЗКАРАМ *** *** С ШУТОВЕ ОТ *** ПРЕЗ УСТАТА ХА ХАААА . СМЕШЕН ЗА 2 СЕДМИЦИ УСПЯ ДА НАМЕРИШ 2 ОТГОВОРА от 5 ВЪПРОСА ЗА ИЗВЕСТНИ МЕСТА В БУРГАС ХА ХА ХАААА МЕГА *** МИПРИЗМАААА ХА ХА
  • #27
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма страхлива на теб не са ти обяснили къде беше кахуната, *** *** на Кахуната входа е от към Варар ха ха. Ама ти си толкова *** че след една седчица обикаляне и питане пак не си разбрал ха ха мега ***. и си избърши *** от веждата че пак си вечерял в *** на майка си. Така че миризма Бургас разбрахме че ИЗОБЩО НЕ ГО ПОЗНАВАШ. 2 седчмици се кри да изучаваш това което те питах ДВЕ СЕДМИЦИ СТРАХЛИВОООО И ПАК НЕ СИ РАЗБРЕЛ КЪДЕ СНИМАШ ХА ХА ***.
  • #26
    0 rate up comment 2 rate down comment
    @@ ( преди 12 години )
    А ти си толкова кух, че ти се привижда гараж. Ама какво да се прави-гладен *** магаре сънува. Ще има да го сънуваш тоя гараж и ще си мечтаеш да нацелиш джакпота, та да се качиш на каруца с кон! Ама ти изобщо не си въртял на тоя номер, защото ако бе завъртял, щеше да разбереш, откъде изгрява луната ( задния ти двор)!!!
  • #25
    2 rate up comment 1 rate down comment
    @ ( преди 12 години )
    Не се обяснявай,*** казанлъшки ***!Щом не са ти казали къде е била Кахуната,ясно!***!Хайде ти да ни я покажиш Кахуната и Пагането до нея!Чакаме!Да видим къде е този ресторант от към жилищните входове,ха,ха,ха,... *** пъпчив!А с тоя тлф. номер само повече се издаде,че не си виждал Бургас от години.Номерът звъни в един гараж с 4 покер машинки.ЧАКАМЕ ВИДЕО ОТ ПАГАНЕТО И КАХУНАТА.ДО ТОГАВА ТИ СИ ОФИЦИАЛНО ПАРЦАЛИВ КАЗАНЛЪШКИ ***.ДУХАЙ ГО!
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма първо дори не знаеш от коя страна е кахуната снимал си от другата страна. Ха ха ха ***, между другото кахуната действително е няма вече но аз ти я дадох като като име да обясня къде е Пагането, което ти никога не си чувал. ха ха *** миризма. НЕсъществеващото Пагане миризма ето ти номера звънии и се насери *** ха ха 056/81 20 00 тва че по празниците слизате с каруците от Айтос да ровите кофите за хартия и желязо със *** си рода не значи че познаваш Бургас доказано с ФАКТИ.
  • #23
    2 rate up comment 1 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    Чакаме да видим клип на Кахуната,бургазлията,ха,ха,ха!Аз показах къде е била.Ти като си отворен ***,покажи къде е сега.Казанлъшко лайнярче,сто пъти ти казах,че нищо не става от теб.И *** за зеле дори.Нека да те ръбат бълхите в казанлъшко.Това заслужаваш и това получаваш,*** скъсан!
  • #22
    2 rate up comment 3 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    Хюндай не му били летва.Няма как да ти бъдат,хюндай пони е сти пъти повече кола от Ауди 80.Ауди 80 не е летва за никой,то е скрап,МУХА,ХА,ХА,.... *** грозен!
  • #21
    3 rate up comment 1 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    Олигфрена с виртуалната А6-ца е писал в друга статия,че Кахуната била от другата страна на блока.Ами дай да я видим ТАЗИ Кахуна,бе *** скъсан!Видал си Бургас по телевизията,шиле хърбаво.Чакаме да видим Кахуната,*** ***.Че да ти пусна поредния клип да видиш какво има от другата страна на блока,МУХА,ХА,ХА,.... И сладоледа пред *** лъжлив ***!