IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на BMW Gran Coupe

Шестицата с четири врати по време на тест в Германия.

Първи снимки на BMW Gran Coupe

Автомобилът, който видяхме първо като концепция в Пекин през 2010 година, а след това на скиците от Европейското патентно ведомство, бе заловен по време на тест в Германия от автопапараци.

Това са първите снимки на продуктовото Gran Coupe, чиято премиера трябва да се състои този септември във Франкфурт. Автомобилът вероятно ще бъде обозначен като 6-Series GT или 6-Series Gran Coupе и ще бъде основен конкурент на основоположникът на този автомобилен клас - Mercedes CLS.

Заснетият автомобил изглежда почти аналогично с концепцията Gran Coupe, като разлики се откриват само в няколко дребни детайла - броните, радиаторната решетка и ауспусите.

BMW Gran Coupe, 6-Series GT или 6-Series Gran Coupе е базиран на второто поколение 6-Series и ще се задвижва от двигателите, които се поставят в настоящите 5,6 и 7-Series.

Сред тях ще присъстват 3.0-литровия редови турбодизел и 4.4-литровия бензинов турбо V8. Те ще се куплират с 8-степенна автоматична трансмисия или с ръчна с шест степени.

Разбира се очакваме и М-версия, която по всяка вероятност ще заеме високооборотният 4,4-литров V8-агрегат с технологията M TwinPower Turbo, който използва М5 F10.

Очаквайте купето с четири врати на BMW да стъпи на пазара през следващата година.

0 от 500
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    iliev555 ( преди 12 години )
    opredeleno tova ste e krasiv avtomobil i seriozen konkurent na cls 2011 no neka da pokagat seriinata versia bez kamuflag
  • #21
    3 rate up comment 2 rate down comment
    hhs ( преди 12 години )
    хора не бъдете толкова злобни.Може някое капилярче от яд чак да ви се спука. Ако някога се успокоите може да се оттървете от 20 годишните си барутници и да се качите и вие на нормална кола.:-) без толкова злоба моля
  • #20
    4 rate up comment 0 rate down comment
    fan ( преди 12 години )
    ***, пропуснали сте да уточните , че снимките са "ШПИОНСКИ"!!! Не ви ли е срам???
  • #19
    2 rate up comment 0 rate down comment
    111 ( преди 12 години )
    друго си е ВОЛГА :)
  • #18
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    За да си позволиш лукса да караш БМВ, или трябва да си майстор, или да имаш много пари!!
  • #17
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Helonaven ( преди 12 години )
    ами да ще го чакаме да излезе на пазара ,как няма да го чакаме! и какво ли трябва да работи този ,който ще си го купи? не мога да сетя!
  • #16
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    "Уникален"? Мда, шестицата може да е била уникална, но това е същото с две допълнителни врати, нищо ново няма в него като дизайн... БМВ пак последни се включиха - даже Порше направиха цупе с 4 врати преди тях, за Мерцедес и Ауди няма да споменавам. ПП А, сравнете го с Куатропорте на Мазерати от преди няколко години, и пак го наречете уникално :)) Ама така е, феновете са малко болни на тема "любима марка"...
  • #15
    12 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Като всяко БМВ *** и то скъп. Но докато има бълъци ще има и тарикати . Хайде Наздраве .
  • #14
    11 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    BMW феновете гледам харесват новото творение на тяхната марка.Всеки коментар против колата се дава яко минуси.
  • #13
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ти пък да не би да караш Seat от WTC? Защото аз карам 231 коня на тая марка и до сега не съм виждал Сеат да ме изпреварва.