IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ясни са цените на BMW M5 F10

Появи се и ново видео, разкриващо другото лице на баварската спортна лимузина.

Ясни са цените на BMW M5 F10

Най-новият представител в семейството на луксозните М-седани, чийто корени датират от 1984 година, ще стъпи на пазара през есента на тази година.

Вече станаха ясни всички подробности около колата, а днес бяха разпространени и цените, на които возилото се предлага в Англия, Германия и САЩ.

В Англия, BMW M5 F10 има стартова цена от £73,040, което е с около £7150 повече от сумата, което се изисква за предишното поколение М5 (Е60).

В Германия новото М5 има начална цена от €102,700. Цената е малко по-ниска от тази на основният му конкурент - Mercedes Benz E63 AMG (525 к.с.), който се предлага в родината си за €105,791. Версията с AMG Performance Pack (557 к.с.) има цена €113,645.

Цените на BMW M5 F10 в САЩ все още не са потвърдени, но няколко източника посочват суми между $90,000 и $100,000.

Заедно с информацията за цените на BMW M5 F10 се появи и ново видео, този път разкриващо другата, възпитана страна на луксозният спортен седан.

0 от 500
  • #15
    8 rate up comment 2 rate down comment
    incompetent ( преди 12 години )
    Страхотен клип за страхотна кола.
  • #14
    6 rate up comment 0 rate down comment
    До Kuzmich ( преди 12 години )
    Ако не те хванат земи и едно за мен ха ха
  • #13
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Приятели едно нещо разбрах докато пиша и чета в Аутомедия. Войната БМВ-Ауди не е между феновете на марките а между такива които просто нямат нито една от двете. Да, война БМВ-Ауди има, но само между производителите. Който притежава БМВ не би присмял на човека с Аудито, както и обратното. Имам много приятели с БМВ а аз карам Ауди, и двете марки са супер и много пъти сме коментирали че разликата да избереш Ауди или БМВ не е цената или имиджа а вътрешното чувство, което поражда в теб колата.
  • #12
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Kuzmich ( преди 12 години )
    еееее най -после и цени.сега остана да си преценч от къде ще ми излезе по-скъпо,че да си го купя от там:) иска ли някой да му взема и на него едно?
  • #11
    13 rate up comment 2 rate down comment
    до този под мен ( преди 12 години )
    Не става въпрос само за конски сили или няколко стотни по бързо ускорение. Това не е единственото мерило за една кола. Дали РС6 ще е по бързо или не-какво значение има. Това са луксозни спортно лимузини, не бегачки, нито състазателни коли. БМВ-то изглежда ужасно добре и съчетава в себе си всичко което може да иска човек и ако имам парите няма да има дилема какво ще избера.
  • #10
    5 rate up comment 10 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    И аз така мисля.От Ауди като изкарат оня лудия Авант още по-мощен и ще става голямо шоу.Ама пък Аудито е по-скъпо ако не се лъжа.
  • #9
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И накрая излиза новото рс6 и оплясква бмв то и мерца.Този филм сме го гледали вече.
  • #8
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Palni sme6nici sa teq poslednite dvama ,MB v taq kategoriq ne moje da se meri s meriloto M5
  • #7
    5 rate up comment 18 rate down comment
    audifen ( преди 12 години )
    Prav si kolega E63-kata shte smachka bmw-to otvsqkade
  • #6
    6 rate up comment 21 rate down comment
    фен на мерцедес ( преди 12 години )
    mercedes e63 amg s amg preformance pacage 6te razmaje taq ko6nica nare4ena bmw m5...na drag bmw samo 6e di6a prahta na mercedesa...i ne samo na drag na pista mercedes pak 6e razmaje tova sme6no prehvaleno bmw...Mercedes-Benz...RULZZZ...!!!