IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Еволюционни промени при Mercedes B-Class

В интернет се появиха първите по-ясни шпионски снимки на модел 2012 Mercedes-Benz B-Class.

Еволюционни промени при Mercedes B-Class
Като се има предвид, че новият A-Class също беше показан наскоро, имаше очаквания и по-големият B-Class да бъде с авангарден стил и дизайн.
 
 
За съжаление, това което се вижда от шпионските снимки публикувани от изданието Carscoop, говори за друго. Ще бъде доста трудно да се определят разликите между сегашното поколение на В-Клас и неговия наследник. Цялостният облик, профилът, предната и задна части на компактният MPV модел всъщност са останали подобни на сега актуалната версия на модела.
 
 
Все пак отпред личат някои стилови особености взети от по-новите SUV модели на Mercedes-Benz. Размерите на новия В-Клас са по-големи от тези при сегашния модел и това ще се отрази положително на пространството в интериора, както и на обема на багажника. Новият B-Class ще остане автомобил предлагащ пет места, като ще използва същите двигатели, които ще се монтират и на новия A-Class.
 
 
Сред тях ще бъде и двулитровият бензинов двигател с турбина и система за директно впръскване на горивото. Двигателите ще се комбинират със системата start/stop, което ще подобри ефективността на автомобила и ще намали вредните емисии СО2.
 
Очакваме официалната премиера на новия Mercedes-Benz B-Class на автомобилния салон във Франкфурт през септември.
0 от 500