IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Модернизиран дизел за Suzuki Swift

Suzuki модернизира дизеловия двигател за Swift и повиши мощността му.

Модернизиран дизел за Suzuki Swift
Добре познатият турбодизелов агрегат DDiS с мощност 69 к.с. вече ще има мощност от 74 к.с.
 
 
Модернизираният двигател ще се предлага с модела Swift на някои европейски пазари още от юни, като вредните му емисии ще бъдат 109 г/км, което е с 8% по-малко от досегашната версия.
 
В същото време средният разход е намалял и според производителите вече е 4.2 литра на 100 км, докато при сегашния двигател е 4.6 литра на 100 км. С един резервоар (45 литра) новият двигател подсигурява изминаването на 1060 км.
 
Естествено двигателят отговаря на нормите за опазване на околната среда Euro V. С него компактният Swift ускорява от място до 100 км/час за 12.7 секунди и има максимална скорост от 165 км/час.
 
В България цената на Suzuki Swift с пет врати, със стария дизелов двигател, започва от около 21 600 лева, включително с отстъпката от около 18%, която се предлага сега с този модел.
0 от 500
  • #14
    3 rate up comment 1 rate down comment
    93 ( преди 12 години )
    Добре,че невежеството не е заразно!Заводът в Унгария е точно на Фиат и Сузуки.Fiat Sedici и SX4 дори са на една платформа и в АБ показаха снимка как се правят на една поточна линия,*** нещастен!
  • #13
    1 rate up comment 4 rate down comment
    до: 93 ( преди 12 години )
    Тъпака си ти смотаняко.Да в Унгария се правят Сузукитата за Европа,но не и в завод на Фиат.Набии си го в простата кратуна и престани да лъжеш!Чети ***,чети та дано най-после млъкнеш с простотията си *** смотан и *** *** да ти еб@ путк***та м****** *** ***!http://en.wikipedia.org/wiki/Magyar_Suzuki
  • #12
    2 rate up comment 2 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    Хайде,бе казанлъшка диария,няма ли пак да се направиш на разбирайко,че в сузукита не се правели в Унгария!То бива невежество,но пъпчивото *** цепи мрака!Нищо,нали е фен на Ауди и на Форд Фиеста,ха,ха,*** беден.Бил фен!НА КОЙ МУ ПУКА,КОЛИТЕ СТРУВАТ ПАРИ.ТАКА,ЧЕ ТИ ЩЕ СИ ГИ ГЛЕДАШ САМО В И-НЕТ,ХА,ХА,ЯКООО!***,запомни.За нас са колите,за теб са мечтите и клюфтенето пред монитора...:))) да ти *** майката ***!
  • #11
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Fiat Sedici, Opel Agila, Subaru Justy, Suzuki Swift и още 4 модела на Сузуки се произвеждат в Унгария, а компанията се казва Magyar Suzuki. Мотора е Фиат, прави се в Полша и се използва от общо 8 марки в различни модели. Преди да коментирате е добре да си помислите дали сте ИНФОРМИРАНИ! Иначе смисъла е никакъв...
  • #10
    4 rate up comment 2 rate down comment
    93 ( преди 12 години )
    Селянинът преди мен цепи мрака!***,***,та дрънка!Сузуки Суифт и SX4 се произвждат в Унгария в един завод с няколко модела на Фиат.Дизелът си е чисто фиатов.Сузуки нямат свои дизели.Някои хора от казанлъшко сегат откриват топлата вода.Аман от полуграмотни ***!
  • #9
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Никое Сузуки никога и никъде не се е произвеждало в завод на Фиат.Свери си малко часовника и не пиши измислици!
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Щом дизелът не става хората да си вземат бензинови модели тм гогава.Там няма изненади никакви.Изненадата може да е само една,че колкото и да се кара тази кола няма чупене и разваляне.Всъщност аз не мога да разбера идеята на тези малките дизели?Разликата в разхода с малък бензинов мотор е много малка и просто не си струва риска заради някой друг милиграм гориво.За по-големи автомобили,СУВ-ве,лимузини съм съгласен и е до някъде оправдано да си с дизел иначе категорично не.
  • #7
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дизелът е на Фиат и това сузуки се произвжда в Унгария,в завода на Фиат.Този мотор е символ на лошото качество на италианците.Не са само оплакванията от клиенти.На продължителния тест той просто блокира,задра бутало.
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    А ще има ли "горещ" суифт? :)))))
  • #5
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    А кой ще я купи като се увеличи цената, особено в тоя клас?