IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

15 години Renault Scenic

Renault отбелязва 15-та годишнина от производството на компактния MPV модел Scenic със специална серия.

15 години Renault Scenic
Това е Scenic 15th, създаден на базата на версия Expression, който предлага допълнително оборудване и леки стилови промени.
 
 
Отвън колата е със специални нови цветове металик, а отделни детайли, като дръжките на вратите, външните огледала, фаровете за мъгла са оцветени в тъмен цвят (Dark Metal). В интериора цветовете също са нови, като основен е тъмен (Dark Charcoal). Коженият салон е наречен „Pleven”.
 
 
Renault предлага новият Scenic 15th с доста богато оборудване, включващо електронна ръчна спирачка, задни сензори за паркиране, навигационна система Carminat TomTom Live.
 
Scenic 15th ще се предлага с три дизелови двигатели с мощност 95, 110 и 130 к.с. Това е най-новият дизелов двигател на Renault с мощност от 130 к.с. и обем 1.6 литра, който има среден разход от 4.4 литра на 100 км.
 
 
От пускането на Scenic на пазара през 1996 година, от този модел Renault е продал 1 400 000 броя, като сега на пазара е третото поколение на Scenic.
 
Цената на специалната серия Scenic 15th може да се поръча сега във Франция на цена от 25 550 евро.
0 от 500