IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещият S-Class с две нови модификации

Mercedes-Benz ще удвои версиите на каросерията на S-Class, когато се появи новото поколение на модела.

Бъдещият S-Class с две нови модификации
Новата генерация на флагмана на Mercedes ще бъде на пазара през втората половина на следващата година. Днешните варианти на актуалната версия на S-Class ще се запазят, но при появата на новото поколение с код W222, от Mercedes ще добавят и още две версии на каросерията.
 
 
Първата новина ще бъде модификация купе на новия Mercedes-Benz. Както вече беше направено при и прикупето на E-Class, новото купе на S-Class ще замени сегашния модел CL.
 
Около година след появата на S-Class coupe, Mercedes ще пусне и открита версия на новия S-Class. През 2007 от Mercedes показаха открита версия на S-Class с четири врати, наречена Ocean Drive Concept (на снимката).
 
При серийната версия на открития модел обаче, ще бъде запазено решението с две врати, като при купето. Кабриолетът на S-Class ще предлага четири места.
 
Флагманът на Mercedes, S-Class е бил винаги и лидер и на технологиите при Mercedes. Традицията ще бъде спазена и сега. Да споменем само иновационната технология следяща пътя, наречена Magic Body Control. Ще има и промени при сегашната система Command, която при новия S-Class ще бъде по-лесна за използване.
0 от 500
  • #7
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Q 7 - taxi!?? ( преди 13 години )
    Was is das!? Бил съм много пъти в Париж, но такова чудо не съм виждал. А относно Mercedes S - да може да се поръча заедно с шофьор за по-специални случаи - просто е доста скъпо, а хората там си ценят парите.
  • #6
    5 rate up comment 9 rate down comment
    @klasika ( преди 13 години )
    Съвсем си се объркал "амиго"...да се чуди човек от Париж ли пишеш, от салона на рено.бг или просто от някое БГ-село...Хайде сега да покажеш снимка на Q7-taxi или поне на S-класа като такси! Ей така за да докажеш, че не пишеш постоянни глупости тук и то от различни профили.А също така да покажеш,че наистина си в Париж, ама не в щата Тексас...))
  • #5
    9 rate up comment 8 rate down comment
    KLASIKA ( преди 13 години )
    Исках да кажа за срам на наште мутри!Там мутри няма!
  • #4
    10 rate up comment 10 rate down comment
    KLASIKA ( преди 13 години )
    До @klasikaМи аз какво пиша?!?Нещо друго ли бе приятел :) Защо ме дублираш:)Нали това пиша!:)За срам на мутрите в Париж се карат такси,;много Мерцедеси-S класи ; Ауди-Q7;всичко което е голямо!Такси-хечбек няма.Само огромни комбита,ноното Рено Лагуна -комби,въобще всички големи Микрованове,големите джипове,средните джипове от всички държави без изключение.Всичко което е голямо и удобно го взимат за такси-каквото се сетиш.Такситата не сажълти,кой каквото си има и какъвто цвят си иска.
  • #3
    10 rate up comment 6 rate down comment
    @klasika ( преди 13 години )
    Ами да - за луксозно такси се избира здрава и луксозна кола.Няма да карат недоразумения като рено я - нищо, че е полудържавна и made in France - и французите си знаят ***...
  • #2
    17 rate up comment 16 rate down comment
    KLASIKA ( преди 13 години )
    Отново се завръщат към класическата визия от 1985 г.Новата "Е" класа се кара масово в Париж като такси.Гледам ,че отново прилича на Мерцедес.Върнали са 80% от старите форми!Грациозни и ръбести!-Това е Мерцедес!а не както ги бяха загладили като Корейските!?!Перке???Това сега на скицата отпред прилича на Ролс-Ройс.Но така трябва!Само прилича,важно е ,че личи тенденцията за завръщането при истинските форми на Мерцедес.Сега прилича,но пътя е верен и ще го оправят,ако продължават така!
  • #1
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Чаааааве ( преди 13 години )
    Оохх мъкааа, мъка е този български език. С тройка статии няма как да се напишат.