IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Porsche Cayman

Това са най-добрите шпионски снимки от изцяло новото Porsche Cayman.

Новото Porsche Cayman
Публикува ги британското издание Autoexpress. Автомобилът е заснет по време на тестове в Испания. От снимките (макар и не много качествени), личи, че при второто поколение на купето ще има редица промени.
 
 
Като цяло колата е видимо с по-изразителен дизайн от досегашната, прозорецът отзад е по-голям, профилът е по-нисък и елегантен. Колата е с по-изчистени линии от досегашната. Новата задна част тип хечбек ще придаде по-голяма практичност на автомобила, като ще повиши обема на отделението за багаж и ще улесни достъпа до него.
 
От фирмата твърдят, че всеки от панелите на каросерията е изцяло нов, като новият модел запазва стила на семейство 911 в предната си част.
 
Техническата част на новия Cayman ще бъде идентична с тази на новия Boxster. Новите поколения на двата модела ще се появят на пазара през следващата година, като ще имат промени и в окачването и нови двигатели.
 
 
От фирмата казват също, че качеството на материалите, както и на изработката, в интериора ще бъде още по-високо от това при досегашните модели. Новото при двигателите е, че те ще бъдат по-ефективни и с по-ниски вредни емисии от CO2, като при това няма да се нарушава динамиката на автомобилите.
 
Очаква се двигателите да бъдат с 4 цилиндъра, тип boxer с обем 2.5 литра с турбина и система за директно впръскване на горивото, като мощността им ще бъде около 350 к.с. Продажбите на новите поколения на Cayman и Boxster ще започнат през 2012 година.
0 от 500