IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новият Mercedes SLS AMG Roadster

Mercedes-Benz ще представи официално новия SLS AMG Roadster на автомобилния салон във Франкфурт.

Това е новият Mercedes SLS AMG Roadster
Досега от фирмата пускаха редица тийзъри или прототипи с тежка маскировка, снимани по време на тестове.
 
 
Сега изданието Сarscoop представя нови шпионски снимки на суперавтомобила, на които SLS AMG Roadster е заснет някъде в Германия, почти без маскировка. Единствените скрити части са част от фаровете и по-малкото лого на капака на двигателя.
 
 
Колата е с мек сгъваем покрив в контрастиращ на черната каросерия цвят. Въпреки конструкционните разлики между купето и роудстера, от Mercedes поясняват, че теглото на каросерията на SLS AMG роудстер е само с 2.3 кг по-тежко от това на каросерията на купето (при роудстера е 246 кг).
 
 
SLS AMG Roadster е със същия двигател V8 с обем 6.2 литра, който се монтира и на купето. Мощността е 571 к.с. при спецификацията за европейския пазар и 563 к.с. при американската версия.
 
Двигателят с осем цилиндъра е монтиран веднага зад предната ос, като движещият момент се предава към задните колела чрез трансмисия с два съединителя и седем скорости.
0 от 500