IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo S80 Executive и V70 R-Design

Топ версия на седана и спортна визия за комбито.

Volvo S80 Executive и V70 R-Design

"S80 и V70 също получиха този завършек, който търсят купувачите на специални версии с екскузивен вид и индивидуално излъчване", заявяват шведите в официалното инфо.

Двата модела следват появилите се наскоро S60 и XC60 R-Design, за които писахме преди няколко седмици. За разлика от тях обаче R-Design модификацията на комбито V70 не влияе върху мощността на двигателя.

Иначе останалото е на линия. Колата получава типичните за R-Design моделите добавки, като огледалата с интегрирани LED мигачи, специалните 18-инчови джанти, интериорът в два цвята и други.

Всички снимки


R-Design версията на Volvo V70 се предлага с всички налични за модела двигатели, сред които е и икономичния дизелов DRIVe двигател с обем 1.6-литра.

При най-ексклузивния седан на Volvo - S80, промяната е насочена в друга посока. При S80 Executive всичко е направено с цел повече комфорт и повече лукс.

Всички снимки


Автомобилът разполага с масажиращи седалки с вентилация, облечени в естествена кожа, стилен аналогов часовник, централна конзола с алуминиево покритие и табло обшито в черна или кафеникава (еспресо) кожа, която се предлага за първи път в модел на Volvo.

Налични са също така по-дебели стелки и хладилно отделение за задните седалки, в съчетание с набор от шведски кристални чаши, които обаче са допълнителна екстра.

И двата модела се оборудват с инфо-развлекателната система Volvo Sensus, която разполага с 5 или 7-инчов чувствителен на допир екран, който е разположен в горната част на централната конзола, с цел по-лесно боравене и по-добра видимост за водача.

0 от 500