IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Показаха снимка от новото поколение на Malibu

Малко изненадващо в интернет се появи първата снимка от новото поколение на Chevrolet Malibu.

Показаха снимка от новото поколение на Malibu
Според информация на изданието MotorAuthority, снимката е била публикувана по грешка няколко дни преди датата на официалната премиера на модела, на сайта на General Motors, а след известно време е била свалена.
 
 
Новата генерация на Malibu ще има световната си премиера на автомобилния салон в Шанхай.
 
Новият Chevrolet Malibu ще бъде глобален модел и ще се продава на всички световни пазари, за разлика от досегашния модел, който се предлагаше само в Северна Америка, Бразилия и в Близкия изток. Производството на автомобила ще бъде в Китай и САЩ.
 
Сега актуалната версия на Malibu се сглобява на удължена платформа Epsilon на GM (на нея се сглобяваха и старите Opel Vectra и Saab 9-3).
 
Засега други технически данни за новия Chevrolet Malibu липсват, но според неофициална информация, новия модел ще се продава с четирицилиндрови двигатели и трансмисия с шест степени.
 
Старата генерация на Malibu е с бензинови двигатели с обем 2.4 литра и мощност 169 к..с и шестцилиндров с мощност 252 к.с. и работен обем 3.6 литра. През миналата 2010 ка били продадени 200 000 броя от седана Chevrolet Malibu, което прави този автомобил един от най-продаваните сред моделите на General Motors. Тази версия е на пазара от 2008 г., като досега са продадени над 600 000 броя от нея.
 
0 от 500