fallback

Jaguar атакува BMW 3

Да се готви BMW M5.

Jaguar съобщи за редица нововъведения при моделите си, които ще им помогнат при борбата с конкурентите за напред. Четирицилиндров дизелов двигател за XF и задвижване към четирите колела за XJ, ще бъдат в основата на плана за отмъкване на клиенти от немските марки.Както изглежда обаче, освен нововъведения за настоящите си модели, Jaguar готви и изцяло нови такива.Става дума за дълго коментирания конкурент на 3 Series, който по последна информация ще се казва XS. Този модел беше потвърден лично от бранд директора на марката, който заяви, че за да бъде успешен конкурент на луксозните европейски марки, Jaguar трябва да играе на всеки фронт.И като стана дума за атака на всеки фронт, сигурно се чудите, дали и с какво английската марка ще предизвика возила като BMW M5 и Mercedes-Benz E63 AMG.Срещу тях ще се изправи горещ вариант на XFR (на снимката), за който се твърди, че ще получи оборудване подобно на това при XKR-S. Очакванията са суперседанът да разполага с мощност от около 550 к.с.Очаквайте развитие по темата.

Тагове:
fallback
  • #45
    RS500 ( преди 13 години )
    Ако не знаете АМG-то не се разваля! Ти на колко години си и от къде си родом! ...бос добре, но с напукани пети с кратери от 5 см не!
  • #44
    BGRS ( преди 13 години )
    @ AMG, не е по-добре това, което казваш. Съвременните автомобили имат климатици, ако не си запознат. Аз лично говоря за човешките отношения. Дори в Германия един лекар или архитект предпочита Ягуар, Сааб или Мазерати. Това се нарича култура. Липсата на култура се изразява главно в покупката на Мерцедес, БМВ, а напоследък и Ауди. Това е голата истина :)
  • #43
    BGRS ( преди 13 години )
    @ Sinbad0, нашата родна действителност ( на източния блок) разби имиджа на Мерцедес, БМВ и Ауди. В сравнение с нашите ***, форд направи много добро на Ягуар. Ягуар бил Форд? Тогава защо се монтират скоростни кутии ZF? Не съм чувал да се монтират такива във Форд, нито пък за дървени апликации ;)
  • #42
    AMG ( преди 13 години )
    по добре бос и по шорти в BMW в Сунито от колкото изпотен в костюм чакащ пътна помощ в Ягуара...
  • #41
    BGRS ( преди 13 години )
    Напълно съгласен с долните мнения. Много по-изискано е човек да си облече костюма с вратовръзката и да седне в една Хонда Акорд примерно, отколкото да спусне мазния си дебел *** с анцунг от черен Mercedes GL, както това прави моя шеф :) А представяте ли си това да стане и в Ауди S8? Картинката си заслужава :)))
  • #40
    sinbad0 ( преди 13 години )
    @V8Използвам думата "богат" цитирайки теб самия.Ти написа ,че Ягуар е само за богати хора......просто Форд им разби името.Дори X-Type си е Мондео отвсякъде.
  • #39
    RS500 ( преди 13 години )
    ... не можеш да го караш по шорти, бос с мръсните си крака и напукани пети, да слушаш дива чалга, това го видях лятото в Слънчев бряг в единно Audi Q7 RS
  • #38
    RS500 ( преди 13 години )
    Не бъркаш, точно така е, да не забравим и Мерцедес и Ауди! :)
  • #37
    Анонимен ( преди 13 години )
    Не ,че Ягуара е ненадежден просто с Ягуар не може да заредиш за 10 лв газ,не може да го караш с анцуг,не може да седиш мръсен в него...просто ако го направиш си е резил отвсякъде. А всичко това е ежедневие за едно БМВ. Или бъркам?
  • #36
    RS500 ( преди 13 години )
    Англичаните си обичат Форд, както българите Голф, за Ягуар беше само в + че бяха под "крилото" на Форд, сега не знам как ще се развият нещата, но до колкото знам и сега основните технологии и компоненти са от Форд.
fallback
Последни