fallback

Jaguar атакува BMW 3

Да се готви BMW M5.

Jaguar съобщи за редица нововъведения при моделите си, които ще им помогнат при борбата с конкурентите за напред. Четирицилиндров дизелов двигател за XF и задвижване към четирите колела за XJ, ще бъдат в основата на плана за отмъкване на клиенти от немските марки.Както изглежда обаче, освен нововъведения за настоящите си модели, Jaguar готви и изцяло нови такива.Става дума за дълго коментирания конкурент на 3 Series, който по последна информация ще се казва XS. Този модел беше потвърден лично от бранд директора на марката, който заяви, че за да бъде успешен конкурент на луксозните европейски марки, Jaguar трябва да играе на всеки фронт.И като стана дума за атака на всеки фронт, сигурно се чудите, дали и с какво английската марка ще предизвика возила като BMW M5 и Mercedes-Benz E63 AMG.Срещу тях ще се изправи горещ вариант на XFR (на снимката), за който се твърди, че ще получи оборудване подобно на това при XKR-S. Очакванията са суперседанът да разполага с мощност от около 550 к.с.Очаквайте развитие по темата.

Тагове:
fallback
  • #55
    BGRS ( преди 13 години )
    Пак не можах да разбера, какво му е лошото на Форд. Това е качествена марка, разполагаща с модерни технологии. За пример нека вземем новия Фокус. 13 електронни помощника за безопасността на пътниците! 13! Това го няма в никой друг негов конКУРент! Това са системи, присъщи за класа на малкия Ягуар. Аз не виждам нещо лошо в това, Форд да притежава някоя марка. По тая логика дай да зарежем Бугати, Ламборджини или Ферари, понеже са притежание на Фолксваген и Фиат!
  • #54
    - V8 - ( преди 13 години )
    Напълно си прав! Така е. Малко се пооляхме :)
  • #53
    ( преди 13 години )
    Защо постоянно свързвате дадена марка с определена прослойка?!Това, че някой *** кара АМГ, по-лоша кола ли я прави?! Пълно е с *** с Голф, Астра, Саксо....и всичко останало. По тая логика и Адидас е скапана марка, и РедБул и Шанел и Малдивските острови са най-гадното място на света...Другия път, като видите някоя мазна, накичена *** да слиза от хубав автомобил, не завиждайте, а си кажете-Щом тази *** може, защо и аз да не се опитам да постигна нещо!
  • #52
    - V8 - ( преди 13 години )
    Колко и какви Ягуари, Мерцедеси и БМВ-та си карал и какви са ти впечатленията от поведението и горенето им?
  • #51
    BMW-Technology ( преди 13 години )
    Jaguar moje da prevuzhojda BMW i Mercedes samo za razhodi i po-tochno razhod na Gorivo
  • #50
    Лелее ( преди 13 години )
    Чета и се изумявам. В нашата селска държава имането се изразява в каране на МБ, БМВ и в краен случай Ауди! Нищо, че си носим бурканите от село, нищо че люпим семки на земята пред блока...
  • #49
    - V8 - ( преди 13 години )
    Да не намесваме Брабус и Г-пауър, че от доста време гледам едни много *** българи си падат по такива, а и си ги карат даже и ме е яд като видя подобна гледка. А относно AMG - да развалят се. Не са чак толкова корави колкото ни се иска. И не препоръчвам на никого да ги оправя в Балкан Стар.
  • #48
    - V8 - @sinbad ( преди 13 години )
    X-type е най-малкия и 'смотан' (според мен) модел на Ягуар. Правен е на платформата на която са и Форд Мондео. Дизеловите му версии са с чист двигател на Форд. Не ми харесват, никога не съм имал такава а и нямам и намерение даже да се кача да я пробвам. Но предполагам не е лоша кола за класа си.
  • #47
    Юлчо ( преди 13 години )
    Каква култура бе брат? Културата трябва да я виждаме в обществото...а не в предпочитанията за марка?Явно има зашо да има предпочитани марки,това не са маратонки за да става въпрос за нещо като мода,което ти наричаш култура....много *** хора има...и много завиждат...тка се ражда анти-културата....
  • #46
    RS500 ( преди 13 години )
    Да не казвам голяма дума, но Ауди никога няма да си купя, след тази среща с "БГ ЕЛИТА"
fallback
Последни