IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов глобален модел на Chevrolet

Това са първите образи на изцяло новия Chevrolet Malibu, модел който ще бъде показан през април.

Нов глобален модел на Chevrolet
Това ще стане едновременно на двата автосалона през следващия месец, в Шанхай и в Ню Йорк. GM показва новия модел на Chevrolet и в Китай, защото за разлика от досегашния Malibu, който се продава само в САЩ, новият ще бъде глобален модел, който фирмата планира да продава в 100 страни.
 
 
Колата ще бъде произвеждана в различни части на света и е „създадена за да се продава в Америка, Азия, Европа, Австралия и Африка, като задоволи всички изисквания на клиентите”, заявява вицепрезидентът на Chevrolet, Рик Шайд (Rick Scheidt). Снимката тийзър от задната част на новото Malibu показва задни светлини в стила на Camaro.
 
 
От GM заявяват, че новият модел от среден клас ще бъде пригоден за всички световни пазари, но „ще има европейско поведение на пътя”. Очаква се двигателят на новото Malibu да е двулитров бензинов турбоагрегат, а в близко бъдеще ще се появи и хибриден модел.
 
Новият Chevrolet  Malibu ще се продава по света от следващата година. Ще се върнем на този модел след представянето му в Шанхай и Ню Йорк.
0 от 500