IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SsangYong с два нови модела в Сеул

Южнокорейската фирма SsangYong ще представи на автомобилния салон в Сеул два нови модела.

SsangYong с два нови модела в Сеул
Първият е кросоувър с название (засега) KEV2 и ще се прави на базата на модела Korando. Вторият модел ще бъде нова версия на флагмана на фирмата, седана Chairman.
 
Засега няма подробна информация за двата автомобила. Пред нас са само първите тийзъри, показващи как ще изглеждат външния вид и интериора на KEV2, а също и задната част на интериора на флагмана Chairman.
 
 
Очаква се при седана да се запазят двигателите с 6 и с 8 цилиндъра, както и автоматичната скоростна кутия със седем степени от Mercedes-Benz. Както вече бе къобщено, SsangYong подготвя електрическа версия на кросоувъра Korando. Според предварителната информация, колата ще има електромотор с мощност 160 к.с. и комплекс литиево-йонни акумулатори.
 
 
С едно зареждане автомобилът ще изминава около 180 км, като ще има максимална скорост 150 км/час. Наред с него, южнокорейската фирма подготвя още един електромобил, който ще бъде по-малък от Korando, но също ще предлага пет места. Този модел ще има електромотор с мощност 107 к.с., както и бензинов двигател, който ще се използва за зареждане на акумулаторите по време на движение.
 
 
Този електромобил ще може да измине с едно зареждане и един резервоар около 400 км. Само с помощта на електроенергия – 60 км. Автомобилният салон в Сеул се открива на 1 април.
0 от 500