IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайците си падат по Peugeot

Обявиха 3008 за "Вносен Кросовър на Годината".

Китайците си падат по Peugeot

Китай е най-големият автомобилен пазар в света, което кара малки и големи автомобилни компании да му отделят специално внимание. Peugeot не прави изключение и от години предлага свои модели в Китай, някои от тях специално разработени за тамошния пазар. Марката също така планира производството на луксозни модели специално за пазара в Китай, както и нова марка, разработена с помощта на китайските партньори на групата PSA, Changan Automobile Group.

С други думи Китай е много важен пазар за Peugeot, което прави последното отличие на 3008 много специално.

Проходимия, функционален модел е обявен за Вносен Кросовър на Годината, на първото издание на китайския конкурс Вносен Автомобил на Годината. Конкурсът се организира от Chine Council for the Promotion of International Trade и Sohu Auto, който е най-големият китайски автомобилен сайт.

Журито е съставено от автомобилни специалисти и журналисти, които оценяват чрез гласуване по интернет автомобилите, разпределени в 14 категории: кола, марка, сервиз, личност на годината и др. Конкурсът позволява на потребителите да се запознаят директно с моделите, които се внасят на китайския пазар и им предлага референция за покупката.

Peugeot 3008 печели отличието с повече от една трета от гласовете

0 от 500