IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подробности за горещата Honda CR-Z

Електрическата сила е водеща в проекта за по-мощен хибрид.

Подробности за горещата Honda CR-Z

Разочароващата динамика на хибридния заместник на CRX, принуди Honda да мисли за по-силна версия на возилото. Тази версия вече се разработва и ще бъде налице, когато японците са готови със следващата версия на хибридната система IMA.

От Honda не дават подробни детайли за по-бързата версия на CR-Z, но заявиха, че возилото няма да използва турбо двигател, тъй като хибридните системи работят по-добре с атмосферни агрегати. Уточниха също така, че по-високата мощност няма да повлияе на потреблението на гориво и вредни емисии.

Това означава, че допълнителната мощност ще дойде най-вече от електрическия агрегат, като очакванията за новата версия на CR-Z са да генерира около 160 к.с.

Автомобилът ще бъде готов след около година, а пазарната му премиера трябва да се състои в края на 2012 година. Новата IMA система ще намери място и при новия Civic.

В Mugen също готвят горещ вариант на Honda CR-Z, но с динамика на Type R модел. Очакванията са сила от около 240 к.с. Още за прототипа на Mugen.

 

0 от 500