IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Renault ще връщат името Safrane

В Renault обмислят подхода си при създаването на новото поколение на Laguna.

В Renault ще връщат името Safrane
Дали това да бъде радикално различен модел или да се играе на по-сигурно и да се търси еволюционно развитие за новата генерация.
 
 
Шефът по маркетинга на Renault, Стив Норман (Steve Norman), дава до известна степен отговор на този въпрос, като описва следващото поколение на Laguna като „много добро решение в рамките на общоприетите дизайнерски норми за средния клас”.
 
От него обаче разбираме, че новото поколение вече няма да се казва Laguna, а също така, че то ще бъде съпроводено с още модели разработени със Samsung в Корея.
 
 
Сред тях ще бъде новата генерация на Latitude, която обаче ще върне името Safrane.
 
За поколението на Laguna, което ще се появи през 2015-2016 година, според Норман ще се търсят по-радикални промени, а според шефът на проекта Laguna, Беатрис Фуше (Beatrice Foucher) „ние ще бъдем доста по-смели и иновативни с този автомобил”.
 
Вече са приети планове за по-радикален дизайн на следващото поколение на Espace, като се готви и нов MPV модел със седем места. Според Фуше, в Renault се подготвят някои много интересни студии, които залагат основно на удоволствието от шофирането.
 
Напоследък в Renault показват доста голяма привързаност към кросоувърите, като в Женева видяхме концепцията Captur. Сега става ясно, че в Renault работят заедно с Nissan по новата генерация на Qashqai, като французите ще представят и своя версия на този кросоувър. Нещо като Captur и Juke.
 
0 от 500