IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat ще представи в Женева IBX

Това е концептуален кросоувър с три врати.

Seat ще представи в Женева IBX
За Seat IBX засега не се съобщават никакви подробности, но само след ден-два автомобилът ще има премиера в Женева и ще се върнем отново към него.
 
 
Пак в Женева вероятно ще станат по-ясни и перспективите моделът да стигне до серийно производство. Това няма да бъде първа концепция на кросоувър от Seat.
 
 
Запърви път през 2007 фирмата представи Tribu (на снимката долу), като това беше първи автомобил разработен от новия тогава шеф-дизайнер на испанската фирма Люк Донкерволк, който тогава беше пристигнал от Lamborghini. Seat Tribu беше създаден на платформата на VW Tiguan и имаше подобни размери.
 
 
Най-интересното в Seat Tribu беше възможността да се избира между три режима на работа - Urban за градско управление имаше меки настройки на амортисьорите, при Sport обратно, окачването ставаше доста по-твърдо, а третият режим, наречен Freeride беше предназначен за off-road каране.
 
През 2009 от фирмата съобщиха, че проектът Tribu се замразява и няма да стигне до серийно производство.
 
0 от 500