IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Saab 9-5 SportWagon

Официални снимки и видео на комбито 9-5.

Saab 9-5 SportWagon

Както стана ясно вчера, новият собственик на Saab - холандската Spyker Cars, продаде спортната си марка (Spyker), за да се съсредоточи върху бъдещето на Saab, да го направи отново печеливш.

Един от главните модели, с които Saab ще се опита да върне стария си блясък, е 9-5, който по традиция ще се предлага във версия седан и комби. Лимузината се появи на пазара през миналата година, и АМ вече я тества, докато за комбито ще трябва да почакаме още малко.

Saab 9-5 SportWagon ще бъде официално представен в Женева след седмица, като от компанията подгряват премиерата с няколко нови снимки и видео материал.


Трябва да признаем на Saab способността да конструира не просто комбита, а истински спорт комбита.

Примерът е на снимките - Saab 9-5 SportWagon е взел елегантната предна част на седана, сдобил се е с впечатляващ заден прозорец, който крие металните колонки зад голямото си стъкло, и се перчи с двойна ауспухова система с големи четириъгълни тръби.

Задвижва се от двигателите, които познаваме от седана, въпреки, че тази информация все още не е официално потвърдена.


Очаквайте подробно инфо за модела от изложението в Женева.




 

0 от 500