IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официални снимки от Mercedes C-Class Coupe

Първите официални снимки на новия Mercedes C-Сlass купе се появиха дни преди предстоящата премиера в Женева.

Официални снимки от Mercedes C-Class Coupe
Снимките бяха публикувани от немско списание, като показват новото оръжие на Mercedes в надпреварата за луксозния сегмент с Audi A5 и BMW 3-series.
 
 
Новото купе на Mercedеs в C-Class ще замени едновременно два модела – досегашните CLK и CLC. Позиционира се под E-Сlass coupe в моделния ред на Mercedes. Купето ще се произвежда на същата платформа, на която се правят и седана и комбито на C-Сlass и като цяло повтаря техния дизайн в предната част на колата.
 
 
От предната колонка назад обаче, промяната е съществена. Профилът със снижаващ се покрив е типичен за купе. Издигащата се назад линия на стъклата придава доста спортен и изчистен стил на автомобила.
 
 
Снимката от интериора показва, че и при купето са приложени всички промени настъпили в интериора, след модернизацията на C-Сlass, включително новото табло с три кръгли циферблата, което в голяма степен повтаря това от E-Сlass, новият волан и висококачествените материали.
 
Двигателите ще повтарят тези при седана на C-Class. Очаква се да видим и „гореща” версия на купето C63 AMG, както вероятно и вариант Black Series.
 
0 от 500