IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mini Coupe ще има активен спойлер

Тестовете на возилото навлизат във финален стадий.

Mini Coupe ще има активен спойлер

Немците провеждат финалните тестове на Mini Coupe, чиито продажби ще стартират още тази есен. Последните шпионски снимки на возилото разкриват кадри именно от такъв тест, проведен в близост до щаба на марката в Германия.

Автомобилът е покрит с типичния за баварците камуфлаж, който обаче не може да скрие задния активен спойлер на автомобила - нещо, което липсваше при концепцията, която видяхме на автомобилното изложение във Франкфурт.

Mini Coupe ще използва познатия 1.6-литров двигател (атмосферен и с принудително пълнене), но очакванията са да има и по-силна версия. Това е продиктувано от споменатия активен спойлер, който се повдига при достигане на определена скорост, големите, червени спирачни апарати на заснетото возило и по-спортната осанка на купе версията.

Продуктовата версия на Mini Coupe ще бъде представена на автомобилното изложение във Франкфурт, тази есен, а продажбите в Европа и САЩ ще стартират непосредствено след това.

0 от 500