IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi готви осем нови модела

През следващите четири години ще видим осем електрически / plug-in хибридни возила от Mitsubishi.

Mitsubishi готви осем нови модела

Mitsubishi съобщи детайли около своя нов бизнес план за следващите няколко години. Основите цели са няколко - конструирането на нови ефективни модели и съсредоточаването върху бързоразвиващите се пазари, като Китай, Русия и Бразилия.

Един от основните приоритети са осем нови модела, които ще бъдат представяни последователно до 2015 година. Подробностите за новите модели са оскъдни, но се знае, че те ще бъдат напълно електрически или plug-in хибриди, сред които ще присъстват Px-MiEV и MiEV Cargo.

Освен върху ефективни модели, Mitsubishi ще се съсредоточи и върху общите проекти с Nissan. Двете компании вече си сътрудничат при мини автомобилите, но в бъдеще се планира и съвместен, средно голям пикап.

Както вече писахме, японците ще прекратят производството на три свои модела (Eclipse, Endeavor и Galant), като ще се съсредоточат върху производството на глобални модели, предлагани на всички световни пазари. Сред тях ще бъдат седан на базата на Suzuki, който ще се произвежда в САЩ и продуктовата версия на Global Small Concept (вероятно новия Colt), която трябва да бъде представена през 2012 година.

0 от 500