IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още едно най-красиво возило от VW Group

Porsche 918 RSR получи наградата "EyesOn Design" от автомобилното изложение в Детройт.

Още едно най-красиво возило от VW Group

Тази година, за най-красив автомобил в Детройт бе избран Audi А6. Луксозното возило се наложи над останалите финалисти в конкурса (Bentley Continental GT, BMW 6-Series Convertible, Hyundai Veloster), като прати отличието "EyesOn Design" в ръцете на Audi за трети път, през последните четири години.

Поводите за радост на немския автомобилен гигант не спират до тук. Porsche, които през последните няколко години не участваха на най-голямото автомобилно събитие в САЩ, също получиха отличието "EyesOn Design" от автомобилното изложение в Детройт, но в категорията "Най-добър концептуален автомобил".

То е присъдено на високотехнологичния спортист 918 RSR, който се наложи над останалите финалисти в конкурса -  Kia KV7 и Ford Vertrek.

Подробно за Porsche 918 RSR.

0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    atanasm ( преди 13 години )
    Заглавието е малко неуместно според мен, авторите наблягат умишлено на VW, а в случая не то е главното...
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( преди 13 години )
    Ще ти викам *** защото пишеш като такъв.Я си виж поста колко грешки има.За структура на изречението не ми се говориАко ще и на 50 да си за мен ти си спрял да се развиваш умствено на 18.
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    A3 ( преди 13 години )
    I kakwa stana tq-tuka razbira4ite susipaha ot kritika VW Group za dizaina,puk 2 koli ot grupata s nagrada za dizain.Kak 6te obqsnite towa?Moje bi izwunzemnite sa winowni ili woennite ili svetownata VW konspiraciq????????????????
  • #7
    4 rate up comment 2 rate down comment
    до ??? ( преди 13 години )
    Като спомена мухлясал дизайн... Точно за тази твоя КИА се сетих. Прилича на недоразумението Хонда Елемент. Няма да се спирам на върховната глупост която казваш в началото на коментара си: "Това е Порше,нищо интересно". Тя сама говори за теб.
  • #6
    5 rate up comment 8 rate down comment
    ??? ( преди 13 години )
    Това е Порше,нищо интересно.Виждам втръсналия до смърт мухлясал дизайн на Порше от 60-те години на миналия век.Никакво развитие.По интересно,че корейска кола е стигнала финала,KIA KV7.По-скоро това е новината.
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    !!!!!!!!!!!!!!!! - първият с трите удивителни искаше да каже, че в още една статия пише за същото Порше. Но ти явно си щракнал на първата картинка, която си видял и не следиш сайта. Затова недей да пишеш за факти, *** и цензура, ами вземи почети малко :)
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    !!! ( преди 13 години )
    До тоя с многотао удивителни...,едва ли си ми на годините ....,така че "***" казвай на тия от долния ти клас...А да слагаш под общ знаменател качеството на Порше и качеството на VW...трябва да си бая залупен
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    123,300д ( преди 13 години )
    колата е хубава и 100% ще има погледи след нея,но наистина тук се лансират някои производители-напротив VW за мен лично не е добра кола,има много други и е въпрос на личен избор
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    !!!!!!!!!!!!!!!! ( преди 13 години )
    Когато фактите говорят и боговете мълчат.Ти какво предлагаш бе *** цензура ли да има...да не се пише за фолксваген защото на някакъв *** като теб не му харесва марката? Ако тази кола по-горе мине покрай теб ще си счупиш врата да се въртиш, иначе хейтър го даваш
  • #1
    9 rate up comment 8 rate down comment
    !!! ( преди 13 години )
    Automedia,вие да не сте агенти на вносителети на VW ...?!