IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Биг Брадър в заводите на BMW

Поръчалите BMW X3 ще могат да наблюдават изработката на техните возила.

Биг Брадър в заводите на BMW

Преди време писахме за Chevrolet, които предложиха на клиентите си сами да сглобят двигателя на техния нов Corvette. Сега, BMW стартира подобна инициатива, но без да ни дава възможност да се изцапаме.

Баварците предлагат на американските си клиенти, поръчали изработен по поръчка BMW X3, да проследят целия процес по сглобяването му. Това е възможно, благодарение на седем камери, поставени на поточните линии за финално сглобяване във фабриката на компанията в Калифорния, САЩ.

"Персонализацията е от съществено значение при новия X3. С повече от 10 милиона различни конфигурации, ние искаме да предложим на клиентите вълнуващото преживяване да проследят раждането на техните возила", заяви Труди Харди, мениджър маркетингови комуникации и събития в BMW Северна Америка.

Следеното на процеса е възможно след регистрация в официалния сайт на BMW и вписване на VIN номера на автомобила. От компанията уточняват, че видеоматериалите нямат давност и могат да се свалят и разпространяват без ограничение.

Биг Брадър
инициативата на BMW стартира днес.

 

0 от 500