IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 6 Series Coupe в завършен вид

Заснеха купето на Серия 6 без камуфлаж.

BMW 6 Series Coupe в завършен вид

Необичайно е кабриолет версията на даден автомобил да бъде представена преди модификацията с твърд таван. Именно това обаче направи BMW с новото поколение на Серия 6. Кабриолетът бе представен преди броени дни, на автомобилното изложение в Детройт, а за купето ще трябва да почакаме още няколко месеца.

Всъщност чакането свърши, защото фотограф на изданието autoblog.com е заловил колата без какъвто и да е камуфлаж.

От снимките личи, че продуктовата версия на возилото е почти напълно идентична с концепцията, която видяхме в Париж.

Нищо изненадващо не се вижда на пръв поглед, освен джантите и отворите за въздух в предната част, които изглеждат по-малки, от тези, с които се перчеше концептуалната версия. Дизайна е типичен за BMW 6 Series и може да се определи като еволюционен.

Двигателите, които ще задвижват купе версията са аналогични с тези на кабриото. Това означава, че под капака на заснетия екземпляр се таи двигател V8 с обем 4.4 литра, мощност 400 к.с. и максимален въртящ момент 610 Нм.

Той предлага избор от автоматичната трансмисия с осем степени (Sport Automatic transmission) или традиционната механична скоростна кутия с 6 степени.

По-късно ще се появят версии и с други двигатели, включително редови турбоагрегат с 6 цилиндъра и турбо V8, който ще видим при M6.

0 от 500