IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep подготвя пикап

В скоро време Jeep ще представи свой нов модел.

Jeep подготвя пикап
Според шефът на Fiat/Chrysler, Серджо Маркионе, „това ще бъде многоцелеви автомобил, който ще има каросерия на пикап”. Става ясно, че автомобилът ще бъде създаден на базата на концепцията Gladiator (на снимката).
 
 
Според Маркионе, той е харесал автомобила веднага щом го е видял и е решил, че ще стигне до серийно производство. Въпреки че е възможно да се получи известна вътрешна конкуренция с модели като Ram, вероятността новия Jeep да стигне до серийно производство е голяма.
 
Маркионе поясни, че той вече се е съгласил да бъде „създаден многоцелеви автомобил от Jeep, с нещо което да прилича на каросерия на пикап”. Според него като цяло не е опасно да се прави Jeep pickup, защото марката Ram е популярна само в Северна Америка и по-малко в останалия свят.
 
За сметка на това „Jeep е интернационална марка”, казва Маркионе, като нищо няма да попречи да се прави и Jeep с каросерия на пикап.
0 от 500