IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва „гореща” версия на CR-Z

В Honda планират да започнат серийното производство на „гореща” версия на CR-Z много бързо.

Идва „гореща” версия на CR-Z
Според източник от фирмата, версията с турбодвигател ще се произвежда в два варианта на мощност – 160 и 200 к.с.
 
 
Според японските медии, интересът към „горещата” Honda CR-Z е бил толкова силен и реакциите на купувачите толкова положителни, че това е накарало фирмата да ускори разработката на модела и да направи всичко възможно за скорошната му поява на пазара.
 
 
Очаква се серийната версия на Honda CR-Z да бъде показана още преди края на тази година, като най-вероятно това ще стане на автомобилния салон в Токио. Вече се знае, че двигателят ще бъде с турбина и обем 1.6 литра, като той ще предлага динамични характеристики подобни на тези, който дава двулитров двигател. Той ще бъде със системата VTEC-i на Honda (с променливо време за отваряне и затваряне на клапаните).
 
 
Сега спортният CR-Z се предлага само с хибридно задвижване, като системата включва бензинов двигател с обем 1.5 литра с мощност 112 к.с. и електродвигател с мощност 14 к.с. Относително слабата мощност донесе разочарование от модела и отблъсна някои потенциални купувачи. Сега, с новия турбодвигател и значително по-добра мощност, „горещият” модел ще запълни тази празнина.
 
 
0 от 500